Abone Ol

Bahçeli sert çıkmıştı, o rektör istifa etti!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde araştırma görevlisi Volkan Bayar'ın 4 öğretim üyesini katlettiği saldırının ardından eleştirilerin hedefindeki isimlerden birisi olan rektör Hasan Gönen istifa etti...

Bahçeli sert çıkmıştı, o rektör istifa etti!

MHP Grup toplantısında Osmangazi Üniversitesi'nde yaşanan katliam hakkında sert tepki gösteren Bahçeli katil için "Bir daha gün yüzü görmemeli" açıklamasını yaptı. Bahçeli bunun yanında da üniversitenin rektörünü istifaya çağırdı.

Bahçeli, "Osmangazi üniversitesine görevlendirilmiş kara şahış, akademisyenlerimizi katletmiştir. Olayın önü ve arkası dikkate alındığında üzüntümüz kadar kaygımızda büyümektedir. Görevleri başında uğradıkları saldırıyla yaşamını yitiren kardeşlerimize rahmet diliyorum."

Üniversite'deki katliamı gerçekleştiren katil hakkında sert tepki gösteren Bahçeli "Gün yüzü görmemeli" açıklamasını yaptı. Bahçeli sözlerine şöyle devam etti: Üniversite hayatı tartışmalı, şahsiyeti ve ahlakı sancılı, sosyal ve beşeri hayatı sakat ve alçak bir anda gündeme yerleşmiştir. Önüne gelene, kafasını taktığını, mesnetsiz iddialarla FETÖ'cü diye suçlayan cani, üniversitede korku haline gelmiştir. 4 ailenin umut ve hayallerini söndüren şerefsiz en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Üniversite yönetiminin katil ile ilgili akıl sağlığı yerinde değildi açıklaması özrü kabahatinden büyüktür. Madem akıl sağlığı yoktu neden gerekli önlemler alınmadı. Akli dengesi yerinde olmayan birinin ihbarlarına ihtimam gösterilmesi bir bakıma suç ortaklığı değil midir? Akli dengesi olmayan, ar damarı çatlak bir şahsın ne işi vardır üniversitede? Görevden alacak basiret hangi hallerde gösterilecektir? Üniversitede ilim ve irfanın omuz üstünde olunması gerekirken, taburların omuza alınması nasıl açıklanacaktır. Bu şahsın kripto FETÖ'cü olduğu herkesin dilindedir."

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ndeki katliamla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

Araştırma görevlisi Volkan Bayar'ın 4 öğretim üyesini silahla katlettiği saldırının ardından eleştirilerin hedefindeki isimlerden birisi olan rektör Hasan Gönen istifa etti...

5 Nisan'da 4 kişinin öldürüldüğü Osmangazi Üniversitesi'nin Rektörü Prof. Dr. Gönen düzenlediği basın toplantısında, "Devletimizin bekası, soruşturmanın selameti ve üniversitem başta olmak üzere devlet kurumlarımızın yıpratılmaması adına, görevimden istifa ediyorum" dedi.

Bahçeli sert çıkmıştı, o rektör istifa etti! - Resim: 1Eskişehir'de üniversitede silahlı saldırı! 4 öğretim üyesi öldürüldü

Üniversitede yaklaşık 200 kişiyi "FETÖ'cü diye ihbar ettiği" iddia edilen Volkan Bayar, hakkında idari soruşturma başlatılması üzerine Eğitim Fakültesi'nde Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu ve öğretim görevlileri Serdar Çağlak ile Yasir Armağan'ı silahla öldürmüştü...

AYŞE ALPAY FERYAT ETMİŞTİ

Katliamdan kurtulan Doç. Dr. Ayşe Aypay, 'Bırakın beni, konuşacağım' diyerek feryat etmiş ardından da "Rektörlük, Volkan Bayar hakkında dilekçelerimizin sisteme girmemesi için memurlara talimat verdi.

Bahçeli sert çıkmıştı, o rektör istifa etti! - Resim: 2Prof. Dr. Ayşe Aypay isyan etti: Beşinci cenaze bendim

Kavga dövüş işleme soktuk dilekçeleri. Hiçbirine yanıt alamadık. Şimdi kim verecek 4 tane canın hesabını?.

Benim eşim, Volkan'ın iftiraları yüzünden işinden atıldı. 5.5 ay hapiste yattı. Bir sürü arkadaşım mağdur oldu. Bütün bunlara rağmen rektörlük korudu." demişti.