Abone Ol

Ümit Aslan'dan Ceren Hindistan'a dava!

Ceren Hindistan ile Ümit Aslan'ın ayrılığın etkileri devam ediyor.

Ümit Aslan'dan Ceren Hindistan'a dava!

Ceren Hindistan, eski aşkı Ümit Aslan’ın hediyesi peluş ayıyı parçalayıp kendisini ‘sevimli katile’ benzetti. Aslan ise güzel oyuncuya karşı ‘uzaklaştırma kararı’ çıkarmak için dava açacak.

Aşklarıyla olay olan Ceren Hindistan ile Ümit Aslan’ın ayrılığı da çok konuşuldu. Dedikodulara göre iş adamı sevgilisinin kendisini terk etmesini hazmedemeyen güzel oyuncu, Ümit Aslan’ın galerisine gidip birçok lüks arabayı parçaladı. Ayrılıktan sonra sosyal medya hesaplarını kapatan Ceren Hindistan’ın instagram’a dönüşü de yine olaylı oldu.

Ümit Aslan'dan Ceren Hindistan'a dava! - Resim: 1Ceren Hindistan sevgilisinden dayak mı yedi?

TELEFON MESAJLARI BIKTIRDI!
Birbirinden seksi fotoğraflarını ve kendisine gelen gülleri paylaşarak Ümit Aslan’ı kıskandırmaya çalışan güzel oyuncunun, ‘peluş ayılı’ paylaşımı ise dikkat çekti. Eski aşkının kendisine hediye ettiği peluş ayıyı parçalayan Ceren Hindistan, bu karenin altına da “Sevimli katiller” yazdı.

Ümit Aslan'dan Ceren Hindistan'a dava! - Resim: 2Ceren Hindistan metres sözüne dayanamamış

Bu arada Ümit Aslan’ın da Ceren Hindistan’dan gelen tehdit ve sitem dolu mesajlar karşısında dava açacağı ve eski aşkı hakkında ‘uzaklaştırma kararı’ çıkaracağı iddia ediliyor. Ümit Aslan’ın hediye ettiği güllerle olay olan Ceren Hindistan, ayrıldıktan sonra da gül fotoğrafları paylaşarak eski aşkını kıskandırmaya çalıştı.