Abone Ol

Ukraynalı Femen üyesi Alisa Vinogradova: Cinsel ilişki için gelen Türk erkekleri mide bulandırıcı

Ülkemizde de günden güne yayılan ve çırılçıplak eylemleriyle tanınan Femen üyelerinden Ukraynalı Alisa Vinogradova, Türk erkeklerine adeta ateş püskürdü.

Ukraynalı Femen Alisa: Cinsel ilişki için gelen Türkler mide bulandırıcı

2008 yılında Anna Hutsol tarafından kurulan Femen, yurt dışında cinsel istismara uğrayan Ukraynalı kadınların üzücü yaşam öyküleri sonucu ortaya çıkmıştır. Şimdi neredeyse her ülkede binlerce üyesi bulunan Femen'in Ukraynalı üyesi Alisa Vinogradova, Türkiye'ye özel yaptığı röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Euronews'e konuşan ve ülkesinde yedi yıl hapis cezasıyla yargılanan Alisa, Femen ile ilgili merak edilenleri cevapladı. Ayrıca Ukrayna'ya Türkiye'den seks turizmi için gidenlerden iğrendiğini söyleyen Alisa, "Ukrayna'ya seks için gelen Türk erkekleri, siz çirkin ve mide bulandırıcısınız, bunu yapmayı bırakın ve Ukrayna'dan defolun!" şeklinde konuştu.

UKRAYNA'NIN KIZLARI GÜZEL

Türk erkeklerinin Ukrayna'ya ilişki yaşamak için gelmesini anlayamayan Alisa, "Ukrayna Avrupa'da en fakir ülke. Her şey ucuz burada. Ucuz uçaklar, restoranlar.. Çok sayıda insan sonsuza kadar yurt dışına çıkmak istiyor. Ukrayna'nın kızları güzel. Türkiye'den çok sayıda erkek buraya seks turzimi için geliyor."

TÜRK ERKEKLERİNİN ÇOĞU İYİ

"Bütün Türk erkeklerinin kötü olduğunu düşünmüyorum. Bu doğru değil. Türkiye çok güzel bir ülke, insanları hoş, Türk erkeklerinin çoğunun çok iyi insanlar olduğunu biliyorum." diyor.

Dünyanın birçok yerinde yaptıkları protestoları neden çıplak yaptıklarını anlatan Alisa, "Bizim protesto şeklimiz bu. Bu sadece 'dişil' bir protesto şekli. Üstsüz bir kadın siyasi ya da dini bir ritüelin ortasında protesto eylemi yaptığında bu güçlü mesaj anlamına geliyor. Üstsüz bir adam normal de biz değiliz öyle mi? Bence bu tür ifadeleri kullananlar çok porno video izliyordur."

KENDİ İÇİNDE AYRIŞIYOR

Feministlerin de kendi içinde ayrıştığını belirten Alisa, "Öncelikle biz organizasyon değil haraketiz. Bizim grubumuzdan bazıları liberal feminizmi tercih ediyor. Eşitlik için mücadele etmek istiyorlar."

EŞİTLİĞE İNANMIYORUM!

"Ben eşitliğe inanmıyorum. Standpoint feminizm bana daha yakın. Bizim kendi ideolojimiz var. Biz eşit haklar için savaşmıyoruz. Çünkü erkek ve kadın farklı. Eşit olmak gülünç. Kadın erkekle sadece erkek cinsiyeti rolü söz konusu olduğunda, erkek işlerini yaptığında eşit olabilir." şeklinde konuştu.