Abone Ol

Ufak Tefek Cinayetler'in Burcu'su Duygu Sarışın kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler'İn Burcu'su hakkında merak edilenler... Duygu Sarışın'ın boyu ve kilosu ile ilgili bilgileri, öğrenim gördüğü okulları, yer aldığı yapımları haberimizde bulabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

Ufak Tefek Cinayetler'in Burcu'su Duygu Sarışın kimdir?

Duygu Sarışın’ın özgeçmişi merak ediliyor. Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan güzel oyuncu kimdir? Kaç yaşında nerede doğdu? Ufak Tefek Cinayetler’de canlandırdığı Burcu karakteri ile gündemde olan Duygu Sarışın’ın kısa özgeçmişi ve hakkında az bilinenleri haberimizde bulabilirsiniz.

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde tamamlayan Sarışın, daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü'nde dersler almıştır. Bu eğitimlerinin ardından güzel oyuncunun deneyim kazandığı yer ise İzmir Devlet Tiyatrosu olmuştur. Duygu Sarışın, son günlerin araştırılan isimleri arasında yer almaya devam ediyor.

Ufak Tefek Cinayetler'in Burcu'su Duygu Sarışın kimdir? - Resim: 1

2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım atmış; İçerde, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol almıştır.

Star Tv'de yayınlanan; kadrosunda Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar, Hayal Köseoğlu, ve Tansu Biçer gibi isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosunda yer almakta ve Burcu karakterini canlandırmaktadır.

Ufak Tefek Cinayetler'in Burcu'su Duygu Sarışın kimdir? - Resim: 2