Abone Ol

Ufak Tefek Cinayetler 28. bölüm ilk sahne: Oya öldü!

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler son bölümü yine nefes kesti. Merve planını sinsice yürütürken Oya ile Serhan'ın arası açılamaya devam ediyor. Kliniği kapatılan Oya gittikçe yalnızlaşıyor. İşte detaylar...

Ufak Tefek Cinayetler 28. bölüm ilk sahne: Oya öldü!

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümde Merve planlarına devam ediyor. Serhan, Merve'nin kendisi ile yaptığı konuşmalardan rahatsız oluyor ve Oya'nın yanına koşuyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 27. BÖLÜM

Ancak Merve boş durmuyor. Planlarına devam ediyor. Oya için artık her şey ters gidiyor. Ailesinin evine giden Oya, kendini denizin sularına bırakıyor.

İşte her şey bu anda değişiyor. Suyun altında tüm olup biten bir film şeridi gibi gözlerinin önünden geçen Oya oyunu görüyor. Apar topar sudan çıkıyor. Artık hamle sırası Oya'ya geliyor..

Dizinin yayınlanmasının ardından 28. bölümden ilk sahne de geldi. Oya, eski üniversite arkadaşının kendisini zehirlediğini fark eder ve onu sıkıştırır. Merve'ye 'Oya öldü' dedirtir. 

Ufak Tefek Cinayetler 28. bölüm fragmanı

SON 32 SAAT

Bir yandan dizinin gerçek zamanlı soruşturma aşamasındaki 'Sorgulama için son 32 saat' ve 'Onları ilk kez birebir dinleyeceğiz' ifadeleri de dizide olayların yavaş yavaş ortaya çıkacağının habercisi gibi...

SOSYAL MEDYADA GÜNDEME OTURAN 'ÇİÇEK BABANDIR' CEVABI

Bu arada Arzu'yu geri kazanmak için Pelin'den akıl alan Mehmet kendini aşıyor! Mutfağa girip sarma saran Mehmet Arzu'ya çiçek alma fikrini Pelin'e iletiyor.

Pelin ise Mehmet'in 'Kadınlar çiçektir' lafına karşılık 'Kadın kadındır, çiçek babandır' cevabını veriyor. Bade İşçil'in canlandırdığı Pelin karakterinin bu yanıtı sosyal medyada günün en çok konuşulan repliklerinden biri oldu.