Abone Ol

Uçağı düşürenlerin hedefi Erdoğan'a zarar vermek

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Rusya'ya ait savaş uçağının düşürülmesiyle ilgili, "Rus uçağının düşmesinden en çok kim zarar gördü? Tayyip Erdoğan. Bu da gösteriyor ki, bu uçağı düşürenler Tayyip Erdoğan’ı hedef alıyor." dedi.

Uçağı düşürenlerin hedefi Erdoğan'a zarar vermek

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Suriye sınırında Rusya'ya ait savaş uçağının düşürülmesiyle ilgili, "Rus uçağının düşmesinden en çok kim zarar gördü? Tayyip Erdoğan. Tayyip Erdoğan, iki gün öncesine kadar zafer kazanmış, oyunu yüzde 50’ye çıkarmış, iktidarını sağlamlaştırmış bir konumdaydı. İki günde ne oldu Tayyip Erdoğan? Şu anda Türkiye’nin başında bir bela konumuna düştü. Bu da gösteriyor ki, bu uçağı düşürenler Tayyip Erdoğan’ı hedef alıyor. En ağır zararı ona verdiler. Onunla birlikte Türkiye büyük zarar gördü" dedi..

"BU İŞİN ARKASINDA TAYYİP ERDOĞAN'I DEVİRMEK İSTEYEN KUVVETLER VAR"

Rotahaber'den Eşref Aydoğmuş'a konuşan Perinçek, uçağın düşürülmesinin arkasında 'dış güçler' olduğunu iddia ederek, "Bir hükümet herhalde kendisini böyle ateşe atmaz. Bu uçağın düşürülmesinin arkasında kim var diye sorduğum zaman, kimler kaybetti sorusunu hemen masaya koyarım. Kaybeden, Tayyip Erdoğan ve hükümet. Seçimden çok güçlü çıkmış bir Tayyip Erdoğan, şimdi yaralı bir Tayyip Erdoğan. Ve yaralı bir hükümet. Kim yapmış? Demek ki bu işin arkasında bana göre, Tayyip Erdoğan’ı devirmek isteyen ve Rusya ile Türkiye’nin arasını açmak isteyen kuvvetler var." dedi.

"PKK GÖBEK ATIYOR"

Perinçek ayrıca, "Şimdi, Rusya ile Türkiye’nin arasının açılması, PKK’nın çok sevineceği bir olay. PKK şu anda göbek atıyor. PKK bitiyordu, gidiyordu, şimdi birden bire hem Suriye’nin, hem Rusya’nın dostluğunu kazanma fırsatı ele geçirdi." ifadelerini kullandı.