Abone Ol

TV100 yayın akışı açıklandı: Hangi programı kim sunuyor?

Yayın hayatına yeni başlayan TV100'ün programları ve ekran yüzleri belli oldu. Bakın yeni kanalda hangi ünlüler program yapacak ve yayın akışı nasıl olacak?

TV100 yayın akışı açıklandı: Hangi programı kim sunuyor?

TV 100 HABER BÜLTENLERİ VE PROGRAMLARI

Hafta içi her gün:

- Murat Güloğlu ile Gün Uyanıyor: Murat Güloğlu hafta içi her sabah 06.00’dan 09.00’a kadar Gün Uyanıyor’da Türkiye ve dünyanın gündemini izleyiciye aktarıyor.

- Duymadık Demeyin: Gazeteci Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil hafta içi her gün 09.00-11.00 arası Duymadık Demeyin’de magazin dünyasındaki gelişmeleri yorumluyor, magazinin kalbi Duymadık Demeyin’de atıyor.

- Parasal: Nazlı Bolak ve ünlü ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin 11.00-12.00 saatleri arasında ekonominin nabzını Parasal’da tutuyor, günün ekonomi başlıklarını çıkarıyor. İş dünyasının yöneticilerinin de ağırlandığı Parasal’da ayrıca haftanın her günü piyasalar değerlendiriliyor.

- Emre Buga ile Ana Haber Bülteni: Sıcak gelişmeler, son dakika bağlantıları, özel haberlerle günün getirdikleri 19.00-21.00 saatleri arasında Emre Buga’nın sunacağı ana haber bülteninde ekrana geliyor.

- Hilal Ergenekon ile Yarın’dan Önce: Hilal Ergenekon her akşam 23.00’te günü özetliyor. Vatandaşın gündemi Yarın’dan Önce’de belirleniyor. Birbirinden özel konuklarıyla Ergenekon geceye renk katıyor.

- Ramazan Özel: TV100 Ramazan ayı boyunca her gece sahur vaktinde ikinci bir ana haber bültenini canlı olarak yayınlıyor. Hafta içi 02.00-04.00, hafta sonu 02.00-03.30 saatleri arasında yayınlanacak olan Ramazan Özel haber bültenini Pazartesi ve Cumartesi geceleri Ceren Akdağ, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar geceleri Emre Buga sunuyor.

TV100’ün hafta içi ve hafta sonu gün boyu haber bültenlerini sunacak spikerler ise Duygu Çuhadar, Tamay Kılıç ve Sevgi Deniz.

Hafta içi 21.00-23.30 Gündem Kuşağı

Pazartesi:

Emre Buga ile Bakış Açısı: Emre Buga bir önceki haftanın devrettiklerini anlatıp konuklarıyla haftanın en sıcak mevzularını masaya yatırıyor.

Salı:

Metehan Demir’in Salı konukları: Gazeteci Metehan Demir dış politika, strateji ve özel güvenlik konularını konuklarıyla tartışıyor.

Çarşamba:

Ahu Özyurt ile Şimdi Konuşalım: Gazeteci Ahu Özyurt konuklarıyla siyasetin nabzını tutuyor.

Perşembe:

Ahmet Han ile Yüz Yüze: Dobralığıyla tanınan ünlü siyaset bilimci Ahmet Han Yüzyüze’de haftanın siyaset gündemini yorumluyor.

Cuma:

Okan Bayülgen ile Muhabbet Kralı: TV dünyasının yaramaz çocuğu Okan Bayülgen sanat ve show dünyasının ünlüleriyle keyifli bir muhabbete dalıyor, izleyici haftanın yorgunluğunu Muhabbet Kralı’yla atıyor.

Hafta sonu kuşağı:

Yasmin Erbil ile Magazin Hattı: Haftanın magazin olaylarının ekrana geleceği Magazin Hattı, her Cumartesi-Pazar 10.00-11.00 saatleri arasında Yasmin Erbil’in sunumuyla TV100 ekranına geliyor.

Ceren Akdağ ile Ana Haber Bülteni: Sıcak gelişmeler, son dakika bağlantıları, özel haberlerle günün getirdikleri 19.00-21.00 saatleri arasında Ceren Akdağ’ın sunacağı ana haber bülteninde ekrana geliyor.

Leb-i Derya Muhabbetler: İstanbul’un en güzel tarihî yalı camileri bütün ihtişamıyla Leb-i Derya Muhabbetler’de. Her bölümde bir yalı camiinin tarihi ve mimari özelliklerinin anlatıldığı program 16.30-17.00 saatleri arasında TV100’de.

Cumartesi:

Acemi Çırak: Konservatuarlı oyuncu İsmail Semih Habipoğulları Acemi Çırak’ta her Cumartesi 11.30-12.00 saatleri arasında farklı bir iş alanında çıraklık yapıyor. Birbirinden zor işlerin üstesinden gelmeye çalışırken kah tirat atıyor, kah türkü söylüyor, kah isyan ediyor; ama illâki izleyiciyi güldürüyor.

Operasyon: İnsan kaçakçılığı, uyuşturucu ticareti, mali ve siber suçlar, arama kurtarma faaliyetleri, esrarengiz cinayetler, faili meçhuller, kayıplar, tüm sıcak olaylar… Burak Ersemiz her Cumartesi akşamı 21.00-23.00 saatleri arasında Türkiye’de ve dünyada yapılan operasyonların perde arkasını uzmanlarıyla masaya yatırıyor.

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü: Uykusuz kalmaya hazır mısınız? Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü Cumartesi geceleri 23.00’ten itibaren eğlenceli ve sürprizlerle dolu içeriğiyle izleyiciyi ekrana kilitliyor.

Pazar:

Seyir Dünyası: “Kültür ve sanata seyirci kalın!” mottosuyla yayın hayatına başlayacak olan kültür-sanat programı Seyir Dünyası 11.30-12.00 saatleri arasında TV100’de. Vizyona giren filmler, tiyatro sahneleri, konserler, sergiler, kitapçı rafları… Kültür-sanat dünyasından en son, en yeni haberler, etkinlikler, Sinem Büyükdığan’ın özel röportajları Seyir Dünyası’nda.

Ceren Akdağ ile Günün Getirdikleri: Ceren Akdağ siyaset, sanat ve toplum gündemini Pazar akşamları 21.00-23.00 saatleri arasında Günün Getirdikleri’nde konuklarıyla tartışıyor.