Abone Ol

Tuvana Türkay: Beni üzmeye hakkınız yok

Eşi Sinem Ceceli'den boşandıktan 5 gün sonra Selin İmer’le samimi görüntüler veren ve evlilik kararı aldıklarını açıklayan Mustafa Ceceli’nin, evliyken de oyuncu Tuvana Türkay’la yakınlaştığı iddia edildi.

Tuvana Türkay: Beni üzmeye hakkınız yok

İddialara göre; Mustafa Ceceli, Türkay’ın sesini beğendi ve tanışma mesajı gönderdi. İkili Gezegen Mehmet'in programında ilk kez 1 Ocak 2015’te bir araya geldi.

Türkay o programda yeni şarkısını seslendirdi. Ardından Mustafa Ceceli, Tuvana Türkay’ın ‘Ara Ne Olursun’ albümünün düzenlemesini yaptı. Ceceli ve Türkay’ın yolu geçtiğimiz şubatta da Beyaz Show'da kesişti.

İkili, Ceceli’nin stüdyosunda sık sık buluşmaya başladı. Düet yaptı, hatta klip çekti. Ancak, yolları birden ayrıldı. Düet ile klip de rafa kalkmış oldu.

Ayrılıklarının ardından hem Mustafa Ceceli hem de Tuvana Türkay sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi de bıraktı.

"BENİ ÜZMEYE HAKKINIZ YOK"

Çıkan haberlerin ardından Tuvana Türkay, Instagram sayfasında yazılı bir açıklama yaptı:

"Bugün hakkımda çıkan 'Mustafa Ceceli ile beraber miydi?' türevi haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Kendisiyle DMC aracılığı ile ortak bir projede buluşmuş olup 2 şarkı için ortak bir çalışmamız olmuştur. Kendisinin iki şarkısına vokal yapmışımdır. Ve kendisi benim yapmış olduğum bestelerimin bir kaçının demo çalışmalarını yapmıştır. Tanışıklığımız bundan ibarettir. Benim bir ailem ve sevenlerim var. Şu mübarek Ramazan ayında bana iftira atanları Allah'a havale ediyorum. Ne beni, ne ailemi, ne de sevenlerimi üzmeye kimsenin hakkı yoktur. bU tarz asılsız haberler için avukatım ile yasal işleme başvuracağımı da bildirmek isterim"