Abone Ol

Tuvalet sapığına şok tahliye! Girişimde kalmış!

Kocaeli'de kadınlar tuvaletine gizli kamera koymaktan 1 yıl 15 gün ceza alan adam olay girişimde kaldığı gerekçesiyle serbest bırakıldı

Tuvalet sapığına şok tahliye! Girişimde kalmış!

Kocaeli’de Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın da bulunduğu Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ndeki kadınlar tuvaletine gizli kamera yerleştirildiği iddia edilen ve kamerayı yerleştirirken farkında olmadan kendi görüntüsünü de çektiği anlaşılan E.D., tutuklu yargılandığı mahkemece 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

KADIN TUVALETİNDE GİZLİ KAMERA ŞOKU!

Ancak olayın sadece girişim aşamasında kalması nedeniyle bu ceza 5 yıl ertelenince, E.D. serbest kaldı.Geçen Mart ayındaki olay, Şehir Tiyatroları sanatçıları ve çalışanlarla birlikte 135 kişinin görev yaptığı, ayrıca her gün yüzlerce kişinin girip çıktığı Süleyman Süleyman Demirel Kültür Merkezi kadınlar tuvaletinde temizlikçilerin gizli kamerayı bulup yetkililere bildirmesiyle ortaya çıkmıştı.

Poliste yapılan incelemelerde, tuvalete giren bazı kadınların görüntülerinin de bulunduğu kamerada, ayrıca kamerayı yerleştirdiği anlaşılan kişinin de farkında olmayarak kendi görüntüsünü çektiğinin anlaşılması üzerine bu kişinin E.D. olduğu anlaşılmıştı.

KADIN TUVALETİ SAPIĞI YAKALANDI

Bir süre sonra yakalanarak tutuklanan E.D.’den, gizli kamerada kaydı olduğu anlaşılan ve kimlikleri gizli tutulan 3 kadın şikayetçi oldu.

Kocaeli 5’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün yapılan son duruşmada, tutuklu sanık E.D., 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Ancak hakim, suçun girişim aşamasında kalması, sabıkasının bulunmaması nedeniyle bu cezayı 5 yıl süreyle erteledi. Kararın ardından E.D. tahliye edildi.

DHA

TACİZCİ GÜVENLİK KAMERASINDA! VİDEO GALERİ!

TACİZCİ BÖYLE YAKALANDI! VİDEO GALERİ!

SOKAKTAKİ TACİZİ GÖRÜNTÜLEDİ! VİDEO

AKSARAY’DA FUHUŞ OPERASYONU -FOTO GALERİ-

FUHUŞ OPERASYONUNDA DERBY BAŞLADI! FOTO GALERİ

SAMSUN’DA FUHUŞ OPERASYONU.. FOTO GALERİ