Abone Ol

Tutsak 4. bölüm fragmanında Bahadır Elif'e itiraf ediyor

Tutsak 3. son bölümün ardından 4. yeni bölüm fragmanında Bahadır, Elif'i sevdiğini artık haykırıyor. Son bölümde Elmas'ın Elif'i kasa başında yakalaması her şey bitti derken yeni olayların gelişmesine neden olacaktır.

Tutsak 4. yeni bölüm fragmanında Kenan ise olayların ardından Elif'i korumaya devam edecektir. Çünkü çıkarları devam etmektedir. İşte, Merak edilen Tutsak 4. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm hakkında detaylı bilgiler..

Tutsak dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Tutsak'ta heyecan doruktaydı.

Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Elif, Sadullah'ın ölümünden sonra artık yüzüğünün çıkması gerektiğini düşündü. Bahadır, her zaman Elif'in yanında olarak onun yeni hayatına katkı sağlamayı amaçladı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı.

Peki, Tutsak dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Elif, artık Kenan'ın planlarının büyük kısmını öğrenmiştir. Kenan, istediğini alabilmek için Elif'i de bu sırra ortak eder. Bahadır, Elif'in Kenan'a güvenmemesi gerektiğini açık dille söylese de Elif aynı görüşte değildir.

Elmas, gün geçtikçe Elif'e nefret beslemeye devam etmektedir. Elif yüzünden Bahadır'la mutlu olamadığı düşüncesi onun daha da sinsi olmasına neden olur. Tüm bu olanlara artık dayanamayan Elmas, Bahadır'la yüzleşir ve aklındakileri söyler. Lakin Bahadır, Elmas ile aynı görüşte değildir. Bu saçma düşüncelere daha fazla dayanamaz ve Elif'i sevdiğini haykırır. Elif, Bahadır'ın bu söylemini duyacak mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elif, Sadullah'tan kalan yüzüğünü çıkartıyor! Kenan'ın planlarını Elif duyuyor!

Elif, Sadullah'ın ölümünden sonra artık yüzüğünün çıkması gerektiğini düşünür. Bahadır, her zaman Elif'in yanında olarak onun yeni hayatına katkı sağlamayı amaçlar. Lakin Elif'in amcası Mehmet, bu kısa süren özgürlüğü yeniden elinden alacak gibi görünür.

Kenanların planlarını duyan Elif, bundan sonrası için nasıl hareket edecek? Sadullah'ın kasasının anahtarı, hangi gizemleri gün yüzüne çıkartacak?

Bahadır, Elif'i korumak için elinden gelenin fazlasını yapmaya devam etmektedir. Elif'in artık herkese karşı güveni sarsılmıştır. Tek güvendiği kişi olarak gördüğü Bahadır, Elif'in hep yanında olacak mı?

Hayat mücadalesine devam etmek için çalışan Elif'e bir darbede aynı iş yerinde çalıştığı kişiler tarafından gelir.