Abone Ol

Tutsak 2. bölümde Elif, Kenan'ın yakın markajında!

Tutsak 26 Eylül Salı yayınlanacak olan 2.yeni bölümde, Sadullah cinayetinden sonra Elif, Gürhan Ailesi tarafından takibe alınıyor! Bahadır, Elif'i onlardan koruyabilecek mi?

Kanal D'nin yeni dizisi Tutsak bu akşam yayınlanacak olan 2.bölümünde, Gürhan Ailesi Sadullah cinayetiyle sarsılırken, Kenan onun karısı olan Elif'in peşine düşüyor! Kenan, Sadullah'ın öldürülmeden önce onu tehdit ettiği belgeleri ele geçirmek istiyor ve bunu yapabilmek için de Elif'i yakın takibe alıyor. Olan bitenin farkında olmayan Elif ise Bahadır'ın uyarıları ile temkinli olmaya çalışıyor. Kenan, Elif'ten alacağı bilgilerle Sadullah'ın belgelerine ulaşıp, bu işin içinden bir an evvel sıyrılmak istiyor. Ve kendisine yardımcı olması için Elif’i ailenin av evine götürüyor. Ancak burada Kenan'ın hesaba katmadığı bir durum yaşanıyor ve yaşananlar Kenan'ın başını derde sokuyor!

Kenan'ın sürekli Elif'in etrafında olması Bahadır'ı da tedirgin ediyor. Onları yakından tanıyan Bahadır, özellikle Kenan konusunda Elif'i uyarıyor ve ondan uzak durması gerektiğini söylüyor. Elif ise Sadullah'ın sırlarla dolu ölümüyle ilgili Kenan'dan şüphe etmeye başlıyor. ,

Öte yandan Gürhan Ailesi'nin evine gelen polisler Kenan'ı sorguluyor. Kenan'ın sorgulanmasında ise herkesi şok edecek bir isim rol alıyor!

Tutsak yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de!