Abone Ol

Star TV'den yeni asker dizisi: Söz ne zaman başlıyor?

Star TV'de dün akşam yeni dizi Söz'ün ilk fragmanı yayınlandı. Survivor şampiyonu Atakan'ın rol aldığı dizinin oyuncu kadrosu da ortaya çıktı. Söz dizisi mehmetçiği konu ediyor. Dizi Türkiye'yi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

Star TV'den yeni asker dizisi: Söz ne zaman başlıyor?

Survivor 2016'nın şampiyonu olan Avatar Atakan'ın oynadığı dizi görücüye çıktı. Söz isimli dizinin konusu askerler. Star TV'de ilk bölüm fragmanı dönen dizi tüyleri diken diken etti. Mehmetçiğin vatan nöbetini konu edinen dizinin fragmanında Atakan da yer aldı.

Atakan Çağan Arslan kendi sosyal medya hesabından yeni dizinin tanıtım fragmanını paylaştı. Dizi Türkiye'yi ekranlara bağlayacak gibi görünüyor. Söz dizisinin oyuncu kadrosu da dikkat çekici isimlerden oluşuyor. Atakan'ın yanı sıra Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Mustafa Yıldıran, Görkem Sevindik ve Eren Vurdem yer alıyor.

Dizinin yapımcılığını Tims&B firması üstlendi. Dizinin senaristliğini Ethem Özışık, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın yapıyor. Söz dizisi 'Nişanlısının ölümü üzerine intikam planları yapmaya başlayan bir bordo berelinin' hikayesini konu alıyor. İlk tanıtımı büyük heyecan yaratan Söz, yakında Star TV'de ekrana gelecek.

İşte herkesin dilinde olan Söz dizisinin ilk bölüm fragmanı;