Abone Ol

Türkiye'nin konuştuğu yasak aşk cinayetinde 2 tutuklama

Bodrum’da işadamı Ali Özdemir’in ortağı Mustafa Ö. tarafından öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada 2 kişi tutuklandı.

Türkiye'nin konuştuğu yasak aşk cinayetinde 2 tutuklama

Bodrum’da işadamı Ali Özdemir’in ortağı Mustafa Ö. tarafından öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen zanlılardan fail Mustafa Ö. ve kayınpederi Arif S. tutuklandı. Kayınpeder Arif S., damadının kendisine 1 gün önce cinayeti işleyeceğini söylediğini belirtti.

Bodrum’da öldürülen Gumsal Beach Club’ın işletmecisi Ali Özdemir’in (46) katil zanlısı eski ortağı Mustafa Ö. (40) ile birlikte eşi T.Ö., kayınpederi Arif S. ve kayınvalidesi F.S.’nin adliyedeki işlemleri sürüyor. İşlemleri tamamlanan Mustafa Ö. ve Arif S. tutuklandı.

"SİNİRLENDİM, DIŞARI ÇIKTIM..."

Nöbetçi sulh ceza hakimliğinde konuşan Mustafa Ö. şu iddialarda bulundu: "Eşimin, ’Mustafa’yı tost almaya gönderdim, bekliyorum’ mesajını gördüm. Bu mesajın ardından tost almak için dışarı çıktım, ardından saklandım. Ali gelip, eve girdi. Ben de daha sonra eve aniden geldim. İkisini sarmaş dolaş gördüm. Aniden ayrıldılar. İkisi de bir şey demedi. Ben de sinirlendim, dışarı çıktım. Ardından olay sabahı kahvaltıdan sonra Ali ile konuşmak istedim. Onunla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Yurt dışı seyahatlerine de birlikte giderdik, kardeş gibiydik. Ben Ali’ye "Niye bana bunu yaptın değer miydi be kardeşim, yuvamı yıktın’ dedim. Çünkü artık Tuğba ile olamazdım. O da bana sert cevaplar verdi, tartışmaya başladık. Onun odasındaydık.

Çekmecesinde tabancası olduğunu daha önceden biliyordum. Bana ağır hakaretler edip, vurmaya başladı. Boğuştuğumuz anda onu korkutmak için çekmecedeki tabancayı aldım. Amacım korkutmaktı. Alt alta, üst üste kavga ederken birden tabanca ateş aldı. Ben tabanca kullanmayı bilmem. Demek ki ağzında mermi varmış. Olayın şokunu yaşadım. Daha sonra kayınpederimden yardım istedim. Öldürmek aklımın ucundan geçmedi, sadece Ali ile yollarımı ayıracaktım. Eşimden de boşanacaktım ama bunu sormak benim hakkımdı. Kavganın buraya varacağını düşünmedim"

"EŞİMDEN AYRILMAK İSTEDİM" İDDİASI

Eşinin yaklaşık 3 yıldır Ali Özdemir ile aşk yaşadığını öne sürerken, karısı T.Ö.’den boşanmak için aralık ayında mahkemeye başvurduğu ancak büyüklerinin telkiniyle vazgeçtiğini savunan Mustafa Ö, "Artık eşim T.Ö. ile yaşayamayacağımı anlamıştım. Sadece çocuklarımın geleceğini düşünüyordum. Dedikodular aşırı derecede artmış, üzerine de ikisini yakalayınca deliye dönmüş, şuursuz biçimde hareket ediyordum. Olay günü ne yaptığımı bilmiyorum. Sadece Ali ile konuşup hem T.Ö.’yü hem de Ali’yi hayatımdan çıkarmak istediğimi söyleyecektim, olaylar bu hale geldi" dedi.

CİNAYETİ 1 GÜN ÖNCE PLANLAMIŞ

Kayınpeder A.S. ise olaydan bir gün önce damadının kendisine "Ben bu ilişkiyi öğrendim, eşimi seviyordum ona zarar vermek istemiyorum bu nedenle Ali’yi öldüreceğim" dediğini ve silahı gösterdiğini söyledi. A.S., "Ben de Mustafa Ö.’ye hayır yapma, çözüm ve çare değil dedim. Ancak olaydan sonra beni aradı eve çağırdı ve ’yardım et’ dedi, yardımcı olmamı istedi. Ben sadece ormana kadar onunla gittim. Sonra da neden bunu yaptım diye pişman oldum. Adalet yerini bulacak" dediği öğrenildi.

2 TUTUKLAMA

Mustafa Ö.’nin eşi T.Ö. ise "Ben eşimi çok seviyordum. Ali bana sadece bazı konularda yardımcı oluyordu. Benim cinayetten haberim, Mustafa Ö.’nün Savcılığa gidip teslim olunca oldu. Şok oldum, büyük üzüntü yaşadım. Kocamın bunu yapacağı aklıma gelmezdi. Çünkü eşim son derece uysal, nazik kibar ve insancıl bir yaratılışa sahip. Olanlardan çok üzgünüm" dediği öğrenildi.

Dört zanlıdan Mustafa Ö. ve kayınpederi Arif S. tutuklandı.

CİNAYETTE PARA İDDİASI

Öldürülen Ali Özdemir’in bir yakın arkadaşı ise sosyal medyadan ilginç bir paylaşımda bulunmuş, cinayetin arkasında ’para ilişkisi’ olduğunu iddia etmişti. Mesajında, "Hiç kimse olayları ’namus’ diye çarpıtmasın! Sen adamın ekmeğini ye, suyunu iç, tüm masraflarını karşılat, altlarındaki arabayı bile Ali ödesin, evinden çıkma, bir gün önce doğum günü pastanı elleriyle hazırlasın, sonra kahpece aslan gibi adamın uyurken kafasına sık. Cebindeki paraya kadar alın, sonra kuru yol kenarına atın! Sizi tatillere götürsün, sonra ’Bu iş namus’ deyin. Bu iş ’namus cinayeti’ değil. Kimse bunu söylemesin. Kardeşimiz kahpece planlanan bir pusuyla katledilmiştir. Sizde namus olaydı keşke..." diye yazmıştı. (DHA)