Abone Ol

Türkiye'nin en seksi kızı anketinde Hadise kaçıncı sırada? İşte rakipleri!!!

Boxer dergisinin düzenlediği Türkiye'nin en seksi kadını anketinde favori gösterilen Hadise'nin karşısında şimdi sadece Didem Erol ve Senem Kuyucuoğlu var.

Türkiye'nin en seksi kızı anketinde Hadise kaçıncı sırada? İşte...

Ünlü jüri üyeleri

80 güzelle başlayan ve şenay Akay, Kemal Doğulu, Hıncal Uluç gibi ünlülerin jüri üyeliği yaptığı ankette finale az kaldı. Hadise, Didem Erol ve Senem Kuyucuoğlu, yılın en seksi kadını unvanını almak üzere karşı karşıya... Okurların kullandığı 1 milyon 24 bin 351 oyla belirlenen üç finalistin çekişmesi bu ay son bulacak.

Hadise ikinci

Toplam 16 bin 175 oy alan ve çeyrek finalde Nigar Talibova'yı ardında bırakan Didem Erol, şimdilik ilk sırada. Lara şengül Sürol'dan daha güzel bulunan Hadise de 16 bin 146 oyla onun yakın takipçisi... Senem Kuyucuoğlu ise 15 bin 683 oy adediyle üçüncü... Birinci, yine okur oylarıyla belli olacak.

Bu yıl Eurovision'da ülkemizi temsil edecek olan Hadise, Türkiye'de bir başka yarışa daha girdi. Boxer dergisinin düzenlediği "Türkiye'nin en seksi kadını" anketinde favori gösterilen Hadise'nin karşısında şimdi sadece Didem Erol ve Senem Kuyucuoğlu var.

Nereden geldiğimi unutmam

Filiz Akın'ın Habertürk'teki programına konuk olan Hadise, başarının sırrının nereden geldiğini unutmamak olduğunu söyledi. Genç şarkıcı, "Belçika'da büyüdüm ama âdetlerimi, nereden geldiğimi unutmadım. Ben de çok aşağılardan, merdivenin altından başladım" dedi.