Abone Ol

Türk işi Amerikan Pastası geliyor: Türk Lokumu!

1999'da yayınlandığı zaman tüm dünyada beğeni kazanan ve 7 devam filmi çekilen Amerikan Pastası'nın Türkiye versiyonu da çekiliyor. Türk Lokumu adıyla vizyona girecek filmde, Bu Tarz Benim ile adını duyuran yarışmacılar yer alıyor.

Türk işi Amerikan Pastası geliyor: Türk Lokumu!

Paul Weitz ve Chris Weitz'in 1999 yılında yönettiği ve tüm dünyada ses getiren Amerikan gençliğinin cinsellik hallerini konu alan komedi filmi Amerikan Pastası'nın Türk versiyonu da çekiliyor.

İlk filmin başarısı sonrasında 7 tane daha devam filmi çekilen Amerikan Pastası'nın Türk muadilinin adı Türk Lokumu. Deniz Denizciler'in yönettiği film, Türk gençlerinin cinsellik hikayelerini komedi tarzında ele alma iddiasında. Filmin konusu iddialı ama asıl dikkat çeken oyuncuları.

BÜLENT ERSOY'A DA TEKLİF EDİLMİŞTİ

Yapımcılar geçen yıl Oya Aydoğan ve Bülent Ersoy'a da teklif götürmüştü. Ersoy, anlaştıkları taktirde filmde seve seve oylayacağını açıklamıştı. Ancak anlaşma olmadı.

Sara Koçoğlu, Bu Tarz Benim ve İşte Benim Stilim'de yarışmıştı...
İki ünlü isimden vazgeçen yapımcılar bu sefer Bu Tarz Benim ve İşte Benim Stilim yarışmacılarına gözünü dikti. Ve iki ismi ikna etti. Sara Koçoğlu, Azerbaycan 2014 güzeli seçilen Sima Şerafettinoğlu filmde rol alıyor. Adı Türk Lokumu ama geri kalan cast'ın neredeyse tamamı ilk defa bir filmde rol alacak olan Rus oyunculardan oluşuyor.

Filmin sloganı ise "Amerikan pastasını yedik, sıra Türk lokumunda."

Filmde çok sayıda tamamı amatör olan Rus oyuncular da rol alıyor...

Filmin, yönetmenin iddia ettiği gibi "Bugüne kadar yapılmış en iyi gençlik komedi" filmi mi olacağı bilinmez ama YouTube'da yayınlanan ilk teaserlara bakınca tartışma yaratacak gibi...