Abone Ol

Ünlü boksör Türk hayranı yüzünden karakolluk oldu

İstanbul'da Mayweather'ı, bir AVM'de H.A adlı şahsın tabanca göstererek tehdit ettiği ortaya çıktı. ABD'li boksör, geceyi karakolda geçirdi.

Ünlü boksör Türk hayranı yüzünden karakolluk oldu

Dünyanın en çok kazanan sporcularından ünlü Amerikalı boksör Floyd Mayweather, önceki gün İstanbul'a geldi. İstanbul'da şehir turuna çıkan ABD'li boksör, yanına yaklaşan bir hayranı tarafından karakolluk oldu.

ORTALIK BİR ANDA KARIŞTI

Mayweather, dün Tarabya Oteli'ndeki basın toplantısının ardından şehir turuna çıktı. Mayweather, bir AVM'de yemek yedikten sonra alışveriş için bir mağazaya girdi. ABD'li ünlü boksör, 8 korumasıyla mağaza içinde gezerken Hakan Aslan (42) yanına gelerek kendisiyle fotoğraf çektirmek istedi. Hayranını kırmayan Mayweather, fotoğraf çektirdikten sonra mağazanın üst katına çıkmak için asansöre bindi. Aslan da aynı asansöre yönelince korumalar müdahale etti. Bir anda ortalık gerildi. Korumaların tartakladığı Aslan iddiaya göre; "Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz" diyerek silahını gösterdi. Tartışmanın ardından Aslan alışveriş merkezinden ayrılırken Mayweather'ın korumaları polise şikayette bulundu. Aslan gece yarısı Ataşehir'de üzerindeki 1 ruhsatsız tabanca ve iki şarjör ile gözaltına alındı. Aslan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

BİR ÇUVAL PARAYLA GEZİYOR

1 Milyar dolarlık serveti olan Mayweather, İstanbul'a gelişinde görgüsüzlüğü ile dikkatleri üzerine çekti. Özel jetinden terlikle inen Mayweather, parasını milletin gözüne sokmayı da ihmal etmedi. Ünlü boksöre çuvalla para taşıyan çok sayıda koruma eşlik etti.