Abone Ol

Ceren Yılmaz'ın kahve falı Sırbistan'ı karıştırdı

Sırp Cumhurbaşkanı'na kahve falı bakan Türk tasarımcı Ceren Yılmaz manşetlere taşındı!

Ceren Yılmaz'ın kahve falı Sırbistan'ı karıştırdı

Türkiye-Rusya krizinde Moskova’ya yakın olan Sırbistan’da akademisyen Ceren Yılmaz, Cumhurbaşkanı Tomislav Nikolic’le ülke gündemine oturdu. Megatrend Üniversitesi’nde sahne dekoru asistanı olan Yılmaz, Nicolic’in üniversiteyi ziyareti sırasında kendisine kahve falı baktı. Bu sırada çekilen fototoğrafı Instagram’da paylaşan Yılmaz, Kurir gazetesine manşet oldu. Gerilen Türk-Sırp ilişkilerine göndermede bulunulan haberde Yılmaz’ın Nicolic’e falda kötü haber verdiği öne sürüldü. Ayrıca falda ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’le Nicolic’in görüşemeyeceği de  çıktığı öne sürüldü.

'UYGULAMAYLA BAKTIM'

Haberden sonra  evine kapanan Yılmaz, Milliyet gazetesinden İsmail Şahin'e şöyle konuştu:
“Profesörün odasına gittim. Cumhurbaşkanı ile tanıştık. Odada tek yabancı bendim. Alkoliçmediğim için Türk kahvesi söyledim. Ben söyleyince Cumhurbaşkanı da istedi. Kahveleri içince Nicolic’e ‘fincanı kapatıp fal bakarız’ dedim. Cumhurbaşkanı bana ‘biliyormusun?’ diye sordu. Ben de ‘bilmiyorum ama telefon uygulamasından bakılıyor’ deyince çok gülüştük. Fincanın fotoğrafını gönderdik, beş dakika sonra da sonuçlar geldi. ‘Etrafınıza dikkat edin, herkese güvenmeyin’ gibi şeyler söyledim. Biden lafı geçmedi bile.”

Ceren Yılmaz'ın kahve falı Sırbistan'ı karıştırdı - Resim: 1

Fotoğrafın hikâyesi

Ceren Yılmaz, Cumhurbaşkanı Tomislav Nikoliç’in kahvesinin soğuyup soğumadığına bakarken bu fotoğrafın çekildiğini ve sosyal medyada kendisinden izin alarak paylaştığını söyledi.