Abone Ol

Turgay Güler ve Mehtap Yılmaz FETÖ'cü mü?

Yeni Akit yazarı Mehtap Yılmaz, Star yazır Ersoy Dede ile Güneş'in başındaki Turgay Güler FETÖ'cü mü? Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç 'kripto' deyip bütün twitlerini orta yere serdi. Meğer Fethullah Gülen'e neler yazmışlar.

Turgay Güler ve Mehtap Yılmaz FETÖ'cü mü?

Bülent Arınç bugün twitter hesabından yaptığı ifşalarla günün konusu oldu. Medyada herkese 'kriptocu' diye çamur atan Akit yazarı Mehtap Yılmaz, Ersoy Dede ve Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler'in twitlerini yayınladı.

Bülent Arınç asıl bu isimlerin "kripto cemaatçi' olduğunu belirtip ifşayı onların twitleri ile yapıyor.

Özellikle de Turgay Güler'in attığı bir twite dikkat çeken Arınç, "Turgay Güler'in 27 Haziran'da 2016'da yani 15 Temmuz darbe girişiminden 18 gün önce attığı twitleri çok ilginç. Aynen diğer paralelcilerin 'ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAK' twitleri gibi" diye yazdı.

Arınç ardından da 18 gün önce Güler'in attığı o twitleri yayınladı.

Turgay Güler ve Mehtap Yılmaz FETÖ'cü mü? - Resim: 1

Turgay Güler ve Mehtap Yılmaz FETÖ'cü mü? - Resim: 2

BÜLENT ARINÇ'TAN İKİNCİ SALVO

Bülent Arınç twitter hesabından kripto cemaatçilerin deşifre olmamak için her kılığa girdiklerini belirterek önce aşağıdaki haberi paylaştı, ardından da Ersoy Dede'nin twitlerini verdi.

Turgay Güler ve Mehtap Yılmaz FETÖ'cü mü? - Resim: 3

Turgay Güler ve Mehtap Yılmaz FETÖ'cü mü? - Resim: 4

MEHTAP YILMAZ DA MI FETÖ'CÜ?

Bülent Arınç'ın 'FETÖ'cü listesine' koyduğu isimlerden en dikkat çekeni de Mehtap Yılmaz oldu. Küfürbazlığı ile Yeni Akit'te dikkat çekmeye çalışan Mehtap Yılmaz, meğer bir dönem de methiyeleri ile meşhurmuş. İşte Arınç'ın yayınladıkları;

Turgay Güler ve Mehtap Yılmaz FETÖ'cü mü? - Resim: 5

internet haber