Abone Ol

Türbanlı kadın seksologdan televizyonda orgazm dersleri!!! Mısır'da şok gelişme!

Mısırlı seksolog Heba Kotb, uydu kanalı El Mehvar'daki 'Big Talk' adlı programında, Ortadoğu ülkelerinden en mahrem yatak odası sorularını izleyicileri şoke eden bir açık sözlülükle yanıtlayıp tavsiyeler veriyor.

Türbanlı kadın seksologdan televizyonda orgazm dersleri!!! Mısır'da şok...

Binbir Gece Masalları gibi erotizmle bezeli bir edebiyat başyapıtına karşın cinselliği tabulaştıran Arap dünyası, başörtüsüyle ekranda boy gösteren muhafazakâr bir kadından 'seksin inceliklerini' öğreniyor. Kotb, tartışılan sözleri nedeniyle radikal islamcı kesimden de ölüm tehditleri alıyor.
      Mısırlı seksolog Heba Kotb, uydu kanalı El Mehvar'daki 'Big Talk' adlı programında, Ortadoğu ülkelerinden en mahrem yatak odası sorularını izleyicileri şoke eden bir açık sözlülükle yanıtlayıp tavsiyeler veriyor. Florida'daki Maimonides Üniversitesi'nde aldığı seksoloji eğitimini din bilgisiyle birleştirip 'İslam'da Cinsellik' adlı tez yazan Kotb, birleşme pozisyonları, kadın orgazmı, oral seks ve mastürbasyon hakkında detaylı bilgiler aktarıyor. 2002'de Kahire'de cinsellik kliniği açan seksoloğun kırmızı çizgisi ise hastalık olarak tanımladığı eşcinsellik.
      Kadının orgazm olmasının sevap olduğunu dile getiren Kotb, masturbasyon için "Evlilik öncesi ilişkiye veya zinaya karşı tercih edilebilir'', oral seks için de "Bunu yasaklayan dini bir belge yok'' diyor.
  
     'İslam ön sevişmenin önemini vurgular'

      Kotb, programı için "Çok ciddi biçimde maske gibi bir yüz ifadesi takınıp doğru ses tonuyla konuşuyorum" diyor. Kahire Üniversitesi'nde adli tıp dersi veren Kotb, "Dinimle çok gururluyum" derken, İslam'ın cinselliğe bakış açısını şöyle anlatıyor: "Çalışmalarım İslam'ın cinsel konularda ne kadar ileride olduğunu gösterdi. İslam'ın seksi dünyanın geri kalanından çok önce keşfettiğini gördüm. Mesela İslam, ön sevişmenin önemini vurgular. Hem erkek hem kadının zevk alması önemlidir. Tabii evlilik şartıyla." Boşanmaların yüzde 80'inin cehalet ve toplumsal baskının doğurduğu cinsel sorunlardan kaynaklandığını söyleyen Kotb, "Çoğu kadın, vücutlarını tanımıyor, seksin erkeklerin yaptığı kirli bir şey olduğuna inanarak yetiştiriliyor" diyor. Kotb, bekâr gençlere ailelerinin izniyle seks eğitim kursu, evli çiftlere danışmanlık sunmakla kalmayıp gazetelerde cinsellik köşeleri hazırlayıp soruları yanıtlıyor