Abone Ol

Tülin Şahin: Tüm birikimimizi ben yaptım, alın terimi vermem!

İddiaya göre ünlü model Tülin Şahin, mahkemeye ‘Tüm birikimimizi ben yaptım’ diyerek belgeler sunacak.

Tülin Şahin: Tüm birikimimizi ben yaptım, alın terimi vermem!

Mayıs’ta boşanma davası olan Tülin Şahin, 12 yıllık evliliği boyunca elde ettiği serveti eşi Mehmet Özer’le paylaşmaya niyetli değil.
Takvim'den Halil Çilingir'in özel haberine göre evlilikleriyle herkese örnek olan Tülin Şahin ve Mehmet Özer'in 12 yıllık mutlu yuvası tarih oluyor… Bu evlilik, bazı iddialara göre ünlü modelin çocuk istememesi bazı iddialara göre de Özer'in alkol bağımlılığı nedeniyle biterken dedikodu kazanı da kaynamaya başladı. Mayıs sonunda boşanacak ikiliden Tülin Şahin'in mal paylaşımı için mahkemeye bir dilekçeye sunmaya hazırlandığı öne sürüldü.

TEK BİR ADIMI 20 BİN DOLAR!

İddiaya göre ünlü model, kazancını belgeleriyle kalem kalem bildirecek. Şahin, böylece kendi yaptığı gayrimenkullerin yarısının eşinin üzerine geçmesini engelleyecek. Tülin Şahin'in bu kararı almasında ise eşi Mehmet Özer'in 12 yıl boyunca işlerinde başarılı olamaması öne sürülüyor. Zira Özer'in 2015'te Bağdat Caddesi'nde hizmete açtığı 'II Conte' adlı restoranını borç yüzünden kapattığı konuşulanlar arasında. Bir diğer iddia da Özer'in kazancının eşi Tülin Şahin'den çok daha az olduğu... Çok sayıda gayrimenkulü olan ve bunları basından gizleyen Şahin, evlilikleri boyunca da sayısız defile ve reklamda yer aldı. Her bir çekimden 20 bin dolar kazanan ünlü manken, yurt dışı çekimleri ve defilelerinde ise 50 bin dolar kazanıyor. Tek bir adımı servet olan Şahin'in, Özer'le boşanma davasındaki maddi ayağın nasıl sonlanacağı ise merakla bekleniyor.

BOŞANMA ÇEKİŞMELİ GEÇECEK

19 yıldır mankenlik yapan 37 yaşındaki Şahin'in "Yıllardır dişimle tırnağımla kazandığım paraya Mehmet'in katkısı olmadı. Kimseye de alın terimi vermem" dediği söyleniyor.

HUKUKSAL HAKKI VAR

Ünlü avukat Ayşegül Mermer, Şahin'in iddia edilen hamlesini şöyle değerlendirdi: "Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in çekişmeli geçeği tahmin edilen boşanma davasında Şahin'in kendi mal varlığını korumak için mahkemeye böyle bir dilekçe sunmaya hakkı vardır. Aynı hakka Mehmet Bey de sahiptir."