Abone Ol

Tuğçe Kazaz'ın erken seçim yorumları olay oldu

Tuğçe Kazaz 24 Haziran'da erken seçim yapılacağının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından bir takım önerilerde bulundu.

Tuğçe Kazaz'ın erken seçim yorumları olay oldu

Eski model ve oyuncu Tuğçe Kazaz Twitter hesabına erken seçimle ilgili şunları yazdı:

"Muhalefet partilerine tavsiyem oyların bölünmemesi için tek bir aday çıkartmaları ve bu adaya da halkla birlikte karar vermeleridir. Ayrıca belirlenen yasal sürecin son gününe kadar bu adayın isminin açıklanmamasıdır.

İktidara tavsiyem ise ekonomik krizi daha da trmandırmamaları ve vatan millet vurgusuna ağırlık vermeleridir. Çünkü fakirleşen bir toplumun elinde kalan tek şey vatandır, onu da kaybetmemek için her şeyi göze alır.

Vatandaşa tavsiyem ise birlik ve beraberlik içinde aklı selim bir şekilde bu hayati seçime girmeleri ve insanlık onuruna yakışır şekilde, geleceklerine hakaret ve ötekileştirmelerden uzak karar vermeleridir. Çünkü vatanı vatan yapan toprak değil, o toprağın üzerinde yaşayanlardır

Zira siyasiler oy almak ve güçlerini kaybetmemek uğruna bir çok yola başvurabilirler, ama biz siyasiler uğruna birbirimizi kaybeder ve birbirimize düşman kesilirsek, işte o zaman vatan diye bir şey kalmaz."