Abone Ol

Tuğba Melis Türk bin pişman

Tuğba Melis Türk “Cehennem” adlı filmdeki cesur sahnelerinden dolayı büyük pişmanlık duyuyor...

Tuğba Melis Türk bin pişman

“Cehennem” adlı filmdeki cesur sahnelerinden büyük pişmanlık duyan Tuğba Melis Türk, “Bir daha tövbe” dedi.

2011 “Best Mo­del Of Tür­ke­y” bi­rin­ci­si Tuğ­ba Me­lis Türk, ön­ce­ki gün Ye­şil­yurt Alış­ve­riş Mer­ke­zi­'nde­ki bir ta­nı­tım son­ra­sı özel ha­ya­tıy­la il­gi­li il­ginç açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. Türk, ya­rış­ma­dan ön­ce rol al­dı­ğı “Ce­hen­ne­m” ad­lı si­ne­ma fil­min­de­ki ce­sur se­viş­me sah­ne­le­ri­nin or­ta­ya çık­ma­sı üze­ri­ne bü­yük piş­man­lık duy­du­ğu­nu söy­le­di. Genç mo­del, “Bir da­ha böy­le rol­ler­de as­la oy­na­ma­ya­cağım. Bu film ba­na ade­ta ce­hen­nem aza­bı çek­tir­di­” de­di.

Üni­ver­si­te son sı­nıf öğ­ren­ci­si olan ve ay­nı za­man­da dra­ma ve oyun­cu­luk eği­ti­mi alan Türk, “Bun­dan son­ra be­ni üz­me­ye­cek, ka­li­te­li ya­pım­lar­da rol ala­ca­ğım. Ör­ne­ğin Ke­nan İmir­zalı­oğ­lu ile bir­lik­te ay­nı pro­je­de oy­nayabilirim. Ben tam bir Kenan hay­ra­nı­yı­m” diye konuştu.

İşte evlilik kriterleri

Bu ara­da Türk, as­la ken­di­sin­den yaş­ça bü­yük bi­riy­le ev­len­me­ye­ce­ği­ni be­lir­te­rek, “Ha­ya­tımı bir­leş­ti­re­ce­ğim ki­şinin de kesinlikle bu sek­tör­den ol­ma­sını istemiyorum” dedi.

Sözcü