Abone Ol

Tuba Büyüküstün evde, kocası kızlarla gecelerde!

Tuba Büyüküstün ile arasının bozuk olduğu söylenen Onur Saylak, eşini ikizleriyle evde bırakıp önceki gece Beyoğlu'nda kız arkadaşlarıyla eğlendi!

Tuba Büyüküstün evde, kocası kızlarla gecelerde!

Önce bebek, sonra nikah modasına uyup 2011 yılında Paris’te evlenen Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak’la ilgili çıkan dedikodular; önceki akşam iyice alevlendi. İkiz bebekleri olan ünlü çiftin, bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı söyleniyordu. Saylak’ın önceki gece Beyoğlu’nda çekilen görüntüleri ise iddiaları güçlendirdi. Takvim’den Ufuk Özcan’ın haberine göre; Onur Saylak, kendisi gibi oyuncu olan Sezgi Mengi ve 2 kadın arkadaşıyla Beyoğlu’ndaydı.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN OYUNCULUĞUYLA BÜYÜLEDİ! VİDEO GALERİ!


HIZLICA AYRILDILAR!
Buradaki bir mekanda sabah 05.00’e kadar eğlenen grup; çıkışta Beyoğlu’nun arka sokaklarında objektiflere takıldı. Onur Saylak ve yanındaki kızlar; gazetecileri karşısında görünce bir anda panikledi. Saylak, basın mensuplarına arkasını dönerken yanındaki esmer güzel de hızla oradan uzaklaştı. Tuba Büyüküstün’ün ise aynı sıralarda; ikizleriyle evde olduğu öğrenildi.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN ELLE DERGİSİNE POZ VERDİ.. FOTO GALERİ

PARİS’TE EVLİLİK
İkiz bebeklerine hamile olduğunu öğrendikten sonra Onur Saylak’la evlilik kararı alan Tuba Büyüküstün, nikah masasına oturmak için de Paris’i tercih etmişti. Çift, evlilikleriyle 2011 yazına damgalarını vurmuştu.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN AŞK TAZELEDİ.. FOTO GALERİ

TUBA BÜYÜKÜSTÜN İKİZLERİYLE.. FOTO GALERİ

TUBA BÜYÜKÜSTÜN SEKSİ POZLAR.. FOTO GALERİ