Abone Ol

Trump'ın korumasının üçüncü kolu! Gizlediği eli nerede?

Donald Trump, yemin töreninden sonra Beyaz Saray'a geçerken ilginç bir görüntü dikkatli gözlerden kaçmadı. Trump'ı koruyan Amerikan gizli servis ajanlarından birinin "sahte kol" kullanması dikkat çekti.

Trump'ın korumasının üçüncü kolu! Gizlediği eli...

8 Kasım 2016'daki seçimleri kazanan Donald Trump, ABD Kongresindeki törende Yüksek Mahkeme Başyargıcı John Roberts'ın huzurunda yemin ederek ABD'nin 45. Başkanı oldu. Donald Trump'ın yemin töreninde yanında bulunan korumanın eli ise yeni bir tartışma başlattı

8 Kasım 2016'daki seçimleri kazanan Donald Trump, ABD Kongresindeki törende Yüksek Mahkeme Başyargıcı John Roberts'ın huzurunda yemin ederek ABD'nin 45. Başkanı oldu.

Yemin töreninin gerçekleştiği Pennsylvania Caddesi'nde Amerikan polisi geniş güvenlik önlemleri aldı.

Donald Trump, başkent Washington'da Kongre binasındaki yemin töreni ve onuruna verilen öğle yemeğine katıldıktan sonra Beyaz Saray'a geçerken halkı selamladı.



Bu sırada ilginç bir görüntü dikkatli gözlerden kaçmadı. Trump'ı koruyan Amerikan gizli servis ajanlarından birinin "sahte kol" kullanması dikkat çekti.

ABD Başkanı'nın hemen arkasında yürüyen koruma görevlisinin o an, ani gelişebilecek bir saldırıya karşı elinin tetikte olduğu, ancak bu durum nedeniyle panik havası vermemek ve halkı korkutmamak için "sahte kol" kullandığı öne sürüldü.