Abone Ol

Trump'ın damadı Akşam'a konuştu: Erdoğan da Trump gibi...

ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve danışmanı olan Jared Kushner, AKP'li iş adamı Ethem Sancak'ın Akşam gazetesinin muhabiri Yavuz Atalay'ın ayaküstü sorduğu Türkiye sorusuna cevap verdi...

Trump'ın damadı Akşam'a konuştu: Erdoğan da Trump gibi...

ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve danışmanı olan Jared Kushner, AKP’ye yakın Akşam gazetesi muhabirinin ayak üstü sorduğu soruları cevapladı. Erdoğan'ı Trump'a benzetti; "Erdoğan da Trump gibi ülkesini yeniden büyük yapmak için çalışıyor" dedi

"Türkiye ile birlikte çalışmak gerekir"

Akşam'In manşetten gördüğü habere göre; Jared Kushner; “Kişisel olarak tartışmalardan ve kavgalardan uzak duran biriyim. Türkiye büyüyen bir ülke ve mantıklı olan Türkiye ve Türkiye gibi ülkelerle savaşmak veya kavga etmek değil, birlikte çalışmak” ifadelerini kullandı.

"Erdoğan da Trump gibi..."

Atalay’ın, “Kişisel olarak, Türkiye ve Türk hükümeti hakkında görüşleriniz nelerdir?” sorusunu cevaplayan Jared Kushner; Trump’ın “Make Great America Again” yani “Amerika’yı yeniden büyük yapalım” sloganına atıfta bulunarak, “Erdoğan da Trump gibi ülkesini yeniden büyük yapmak için çalışıyor. Bu çalışmalarını takdirle izliyoruz” dedi.

Trump'ın damadı Akşam'a konuştu: Erdoğan da Trump gibi... - Resim: 1

Kushner, terörizme ilişkin soruya ise şu şekilde cevap verdi: “Amerika ile Türkiye’nin ve diğer ülkelerin ortak çalışmaları terörü sonlandıracaktır. Bu konuda samimi adımlar atıyoruz ve Türkiye’nin de samimiyetine güveniyoruz.” ifadelerini kullandı.