Abone Ol

TRT'deki programı yayından kaldırılan Elif Saygılıer kimdir?

TRT'nin ünlü ekran yüzlerinden güzel sunucu Elif Saygılıer'in ekonomi programı sudan sebeplerle yayından kaldırıldı. Peki Elif Saygılıer kimdir?

TRT'deki programı yayından kaldırılan Elif Saygılıer kimdir?

İŞTE ELİF SAYGILIER'İN KENDİ CÜMLELERİYLE HAYAT ÖYKÜSÜ

Ankara Üniversitesi Fizik Mühendisliği mezunuyum, Ege Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans yaptığım dönemde eş zamanlı olarak TRT sınavlarına girdim ve başarılı oldum.

Kariyer hayatımı tamamıyla farklı bir alana döndürme kararı alarak haberciliğe yöneldim. BBC Akademi Medya ve Yayıncılık eğitim programlarını başarı ile tamamladım.

Avrupa Yayın Birliği’nin gerçekleştirdiği Haber, canlı yayın, röportaj teknikleri konularında  eğitimler aldım. İstanbul Borsasında para ve sermaye piyasalarıyla ilgili pek çok alanda eğitim programlarına katıldım.

TRT’de başladığım habercilik serüvenime hala  TRT Haber’de Ekonomi Alanında farklı projelere imza atarak devam etmekteyim.

Uzun yıllar “Ekogün” programı ve akşam kuşağında haftalık yayınlanan “Ekonomi” programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendim. Ayrıca TRT Ekonomi sayfasında  köşe yazarı olarak günlük yazılarımı paylaştım.

Yine TRT radyolarında yapımcılığını ve sunuculuğunu yürüttüğüm programlar hazırladım.

Türkiye’nin öne çıkan başarılı isimlerinin samimi paylaşımlarını ekranlara taşıyan “İşten İçten Sohbetler” programı da pek çok gence burs imkanı sağlayan hayata geçirdiğim  değerli projelerden biridir.

2016  yılından buyana hazırladığım “Ekonomi 7/24 “programı ile hafta içi her sabah TRT Haber’de izleyicilerimizle buluşuyorum..

Not: Eylül ayından itibaren Elif Saygılıer'in TRT'deki programı yayından kaldırıldı.