Abone Ol

TRT’de Galatasaray Konyaspor maçı krizi! Muhabir özür diledi

Galatasaray'ın kendi sahasında son dakikada Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak puan kaybetti. Devletin 'tarafsız' olması beklenen televizyonu TRT'de maçla ilgili anonsta 'Galatasaray galibiyetle tanışmak istiyordu ama ne yazık ki bu gerçek olmadı ifadesi kullanıldı.

TRT’de Galatasaray Konyaspor maçı krizi! Muhabir özür diledi

Konyaspor açıklamaya tepki gösterdi, TRT muhabiri Volkan Kılıç özür diledi.

Galatasaray'ın son dakikada yediği golle puan kaybettiği Konyaspor maçı TRT'de krize yol açtı. Maçla ilgili veren TRT muhabiri Volkan Kılıç, "Galatasaray sezona iyi başlayamadı. Geçtiğimiz hafta Denizli'de puan kaybetmişti bu haftaysa kendi taraftanının önünde galibiyetle tanışmak istiyordu Galatasaray ama ne yazık ki bu gerçek olmadı" ifadesini kullandı.

İşte o video...

KONYASPOR'DAN TEPKİ

Konyaspor söz konusu açıklamaya resmi Twitter hesabı üzerinden tepki gösterdi. Yapılan paylaşımda 'ne yazık ki' ifadesi kullanılarak kızgın yüz ve mikrofon emojisi kullanıldı.

TRT’de Galatasaray Konyaspor maçı krizi! Muhabir özür diledi - Resim: 1

MUHABİR ÖZÜR DİLEDİ

TRT muhabiri Volkan Kılıç, Konyaspor'u etiketleyerek özür diledi. Kılıç, Twitter'dan şunları söyledi: "Galatasaray- Konyaspor maçı sonrası yaptığım yayında, sehven kullandığım “ne yazık ki” ifadesinden dolayı, başta Konyaspor camiası olmak üzere, tüm futbolseverlerden özür dilerim. Günün yorgunluğundan kaynaklanan bir iş kazası olduğunu değerlendirmenizi rica ediyorum. @konyaspor"

TRT’de Galatasaray Konyaspor maçı krizi! Muhabir özür diledi - Resim: 2