Abone Ol

TRT'de bir skandal daha!!! Sabah programını sunan Zeyno Gönenç neden ayrıldı?

Zeyno Gönenç'in programda giyeceği giysilere karışan TRT yöneticileri, Zeyno Gönenç'ten sabah programında dini konulardan da söz etmesini istedi. Bunun üzerine sunucunun TRT ile yolları ayrıldı. İşte şok iddialar!

TRT'de bir skandal daha!!! Sabah programını sunan Zeyno Gönenç neden...

TRT'de "İyi Sabahlar" adlı programın başarılı sunucusu Zeyno Gönenç'in (Dominant Teyze) TRT Genel Müdür vekili Ali Güney ile Ankara Televizyonu Müdürü Muhsin Yıldırım'ın baskılarına dayanamayarak programdan ayrıldığı iddia edildi.

TRT'yi tarikat televizyonu haline getiren zihniyetin, Zeyno Gönenç'e baskısı programın daha ilk gününden başlamış.

İddialara göre, Zeyno Gönenç'in programda giyeceği giysilere karışan ikili, Zeyno Gönenç'ten sabah programında dini konulardan da söz etmesini istedi. Bardağı taşıran son olay geçen hafta yaşandı. Zeyno Gönenç'i odasına çağıran Ali Güney, AKP milletvekillerinin eşlerinin kendisini arayarak Zeyno Gönenç ile ilgili eleştirilerde bulunduğunu belitti.

Zeyno Gönenç ise, başarı ya da başarısızlığının siyasi gerekçelere dayandırılamayacağını, TRT'nin AKP'nin yayın organı olmadığını, kamu yayıncılığı yaptığını, yazılı basıda hakkında çıkan eleştirilerin çok olumlu olduğunu belirtti.

Ali Güney bunun üzerine karısının da zaman zaman "İyi Sabahlar" programını seyrettiğini ancak karısının komşularının Zeyno Gönenç'i çok rahat bulduklarını söylediğini belirtti.

Zeyno Gönenç, böyle bir zihniyetin TRT'yi yönetmesini kabullenemeyeceğini belirterek programdan ayrıldı.

İddialar böyle, cevap hakkını kullanmak isteyen taraflara sayfalarımız da açık olacak.