Abone Ol

TRT haber editörünün kafası fena karıştı: Zarrab ve Fetö tweetlerine bakın

TRT Haber editörlerinden Köksal Akpınar’ın FETÖ ve Reza Zarrab davasına ilişkin attığı tweetler sosyal medyanın gündemine oturdu.

TRT haber editörünün kafası fena karıştı

TRT Haber editörlerinden Köksal Akpınar’ın FETÖ ve Reza Zarrab davasına ilişkin attığı tweetler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Daha önceleri Fethullah Gülen ve Cemaat’e övgüler dizen Akpınar’ın, nasıl fikir değiştirdiği yeni tweetleriyle eski tweetleri karşılaştırılınca ortaya çıktı.

2012’de şike kumpası sürerken, “Herkes başta Aziz Yıldırım’ın tahliyesini konuşuyorsa aslında bugün Türk futbolu için kara gün. Hukuken şike yapıldığı ispatlandı” ifadelerini paylaşan TRT Editörü, 2016’da “FETÖ’ye futbol dünyasında direnen Aziz Yıldırım’dı. Kendilerine bağlamak için Yıldırım’a ger türlü yalakalığı yaptılar. Ama o kaya gibi durdu” ifadelerini paylaştı.

Twitter adresinden Gülen’in “Hocaefendi” olduğu dönemde sohbetlerini cümle cümle paylaşan Köksal Akpınar, Ağustos 2013 tarihli bir tweetinde, “Artık Hocaefendi’nin her söylediğini cımbızlayıp Ak Parti’yi eleştiriyormuş havasından vazgeçin” ifadelerini paylaştığı görüldü.

Dahası dün görülen Zarrab, davasıyla ilgili ifadeleri de ortaya çıkan TRT editörü, Ocak 2015’te “Reza Zarrab’tan gasp edilen paralar asıl hırsızlık buydu”yazarken, dün, “Özetle Zarrab öğle molası öncesi verdiği ifadede, cezaevinden çıkmak için yalanlarını dizdi… 45 milyon avro iddiasının tutarlı hiçbir  tarafı yok”ifadelerini paylaştı.

Akpınar kendisini, “Attığım bir twiti malzeme yapıp şahsıma yapılan saldırıları kabul etmiyorum. Eski mesajlar üzerinden algı operasyonu yapıldı/yapılıyor”ifadeleriyle savundu.


İşte TRT Ana Haber editörü Köksal Apınar’ın Cemaat ve çelişkili tweetleri:

TRT haber editörünün kafası fena karıştı: Zarrab ve Fetö tweetlerine bakın - Resim: 1

TRT haber editörünün kafası fena karıştı: Zarrab ve Fetö tweetlerine bakın - Resim: 2

TRT haber editörünün kafası fena karıştı: Zarrab ve Fetö tweetlerine bakın - Resim: 3

TRT haber editörünün kafası fena karıştı: Zarrab ve Fetö tweetlerine bakın - Resim: 4

TRT haber editörünün kafası fena karıştı: Zarrab ve Fetö tweetlerine bakın - Resim: 5

TRT haber editörünün kafası fena karıştı: Zarrab ve Fetö tweetlerine bakın - Resim: 6

TRT haber editörünün kafası fena karıştı: Zarrab ve Fetö tweetlerine bakın - Resim: 7

TRT haber editörünün kafası fena karıştı: Zarrab ve Fetö tweetlerine bakın - Resim: 8

TRT haber editörünün kafası fena karıştı: Zarrab ve Fetö tweetlerine bakın - Resim: 9