Abone Ol

Transparan Tuğba

Miss And Mr Fashion Tv Yarışması'nın Türkiye elemeleri, Bodrum'da gerçekleştirildi. Mankenlikten sonra şarkıcılığa geçiş yapan Tuğba Özay giydiği mini transparan elbiseyle dikkat çekti.

Transparan Tuğba

Yalıkavak Mahallesi'ndeki bir eğlence merkezinde yapılan yarışmanın seçici kurulunda Sibel Tüzün, Cemil İpekçi, Salih Güney, Tuğba Özay, Can Tanrıyar yer aldı. Gecenin sunuculuğunu Ece Vahaboğlu ve Vatan Şaşmaz yaptı. Sibel Tüzün, Tuğba Özay ve Ömür Gedik'in sahne aldığı elemelerin erkekler kategorisinde Uğur Gül, kadınlar kategorisinde de Emel Erdemanar birinci oldu.

YAŞAMAYI VE SEVİŞMEYİ SEVİYORUM

TUĞBA ÖZAY'DAN SEKSİ SPOR ANTREMANI

TUĞBA ÖZAY SİYASETE Mİ ATILIYOR?

Mankenlikten sonra şarkıcılığa geçiş yapan Tuğba Özay giydiği mini transparan elbiseyle dikkat çekti. Birinci seçilen kadın model eylül ayında KKTC'de, erkek model ise Panama'da düzenlenecek "Mr Tourism Of The World"de Türkiye'yi temsil edecek. Elemeleri değerlendirmek için sahneye çıkan modacı Cemil İpekçi, mankenliğin dünyanın en zor mesleklerinden biri olduğunu söyledi.

Mankenlerin aynı zamanda sporcu ve oyuncu olması gerektiğini ifade eden İpekçi, "Yeni çıkanlar arasında çok fazla parlayan göremiyorum. Eski mankenlerimiz podyumların kraliçeleriydi. Biri Tuğba Özay, hala da vazgeçemiyorum. Kızların yüz güzelliği ve altın ölçülere uyması çok önemli değil. Podyuma çıktığındaki duruşu daha önemlidir" dedi.

Mustafa Çiftçi - DHA