Abone Ol

"Tokat attı ama bıçak dayamadı!!!" Cem Adler'le sevişirken Bülent Ersoy'a yakalanan kadın konuştu!!!

Kanal 1 ekranlarında yayınlanan 'Hey Canlı' programına konuşan Adler, "Ersoy'u aldattım. Beni kız arkadaşım Burçin'in evinde bastı. Boğazıma bıçak dayadı ve beni zorla nikah masasına oturttu" demişti.

"Tokat attı ama bıçak dayamadı!!!" Cem Adler'le sevişirken Bülent Ersoy'a...

Tokat attı ama bıçak dayamadı

Bülent Ersoy'un eski eşi Cem Adler'le yatakta yakaladığı kızın arkadaşı Özlem Kara: Baskın yaşandı ama Ersoy, Cem'in boynuna bıçak dayamadı!.

Bir süredir Bülent Ersoy'un 'Popstar Alaturka' yarışmasının ikincisi Armağan Uzun'la evlenmeyi düşündüğü konuşuluyor. Bu sürpriz aşk konusunda yorum yapanlar arasında başı Diva'nın eski eşi Cem Adler çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Kanal 1 ekranlarında yayınlanan 'Hey Canlı' programına konuşan Adler, "Ersoy'u aldattım. Beni kız arkadaşım Burçin'in evinde bastı. Boğazıma bıçak dayadı ve beni zorla nikah masasına oturttu" demişti. Ancak Adler'in bu iddiaları olayın yaşandığı İzmir'in Hatay semtindeki evde bulunan Özlem Kara tarafından yalanlandı. Yine 'Hey Canlı'ya konuşan ve Adler'in ev arkadaşı Burçin'le iki ay süren bir birliktelik yaşadığını belirten Kara şunları söyledi: "Cem ile baskının olduğu günden 2 ay önce tanıştık. O gün ev arkadaşım Burçin'e kendisinden çok etkilendiğini söyledi ve evimize gelip gitmeye başladı. Baskın gününden bir gece önce Göztepe'deki evimizi Poligon'a taşıdık. O gün bize yardımcı oldu. O gecenin sabahında büyük bir gürültüyle kapı çaldı. Uyku sersemi delikten bakıp Bülent Ersoy'u gördüğümde hâlâ uykudayım sandım. 'Çabuk aç şu kapıyı' diye bağırınca Cem'in bizde olmadığını düşünüp kapıyı açtım."

ÇILDIRMIŞ GİBİYDİ
Bülent Ersoy'un kendisini iterek odaları aramaya başladığını ve ev arkadaşı ile Adler'i yatakta çırılçıplak bir vaziyette yatarken yakaladığını söyleyen Kara ekledi: "Bu görüntü karşısında Ersoy çılgına döndü. Mutfaktan bir ekmek bıçağı aldı. O odaya gelene kadar Burçin giyinmişti. Ondan soyunmasını istedi. Sonra da Cem'e 'Beni bu kızla aldattığına inanamıyorum' diyerek bağırdı ve tokat attı. O sırada diğer ev arkadaşımla birlikte Ersoy'un elinden bıçağı aldık. Zaten kendisi de fenalaşıp bayıldı. Cem de evden kaçtı. Yani Cem'in iddia ettiğinin Özlem Kara