Abone Ol

Titancı Şeranoğlu geri döndü işte yeni görüntüsü

97 yılında doğum günü partisindeki kıyafeti ve dansı ile zihinlerde yer eden, kurduğu 'Titan Saadet zinciri' ile adından uzun süre söz ettiren Kenan Şeranoğlu, geri döndü. İşte yeni görüntüsü...

Titancı Şeranoğlu geri döndü işte yeni görüntüsü

Titan Saadet zincirinin kurucusu Kenan Şeranoğlu’nun (50) içinde bulunduğu Jeunesse Global isimli piramit pazarlama sisteminde de hareketlilik yaşanıyor.

Sisteme, on binlerce kişiden, ‘web sitesi satıyoruz’ gerekçesi ile para toplayan Mega Holdings’in liderlerinden Enes Olğun ve Can Kakmacı da Jeunesse Global’e transfer oldu.

Anılan sistem üzerinden güzellik kremi satılarak üye toplanıyor. Hürriyet'in özel haberine göre, kremlerin paket fiyatları 750 TL’den 3 bin TL’ye değişiyor. Kişilerden doğrudan para alınmıyor. Zincir de ‘krem’ üzerinden yürüyor.

Jeunesse Global’in İstanbul’da 29 Mart’ta 3 bin kişinin katılması beklenen bir toplantı yapacağı da öğrenildi.

Titancı Şeranoğlu geri döndü işte yeni görüntüsü - Resim: 1

1998'DE TUTUKLANDI

Türkiye, Şeranoğlu'nu, Eylül 1997'de İzmir Hilton Oteli'nde 31'inci doğum gününü mankenlerle kutlayan, tuhaf ceketli, dev cüsseli adam olarak tanıdı.

Titancı Şeranoğlu geri döndü işte yeni görüntüsü - Resim: 2

Tarkan'ın o dönemde meşhur olan şarkısı 'Şımarık' ile doğum gününde dans edişi unutulmadı. Lamborghini'den inip Ferrari'ye binen, gece kulüplerinde krallar gibi ağırlanan Şeranoğlu'nun saltanatı uzun sürmedi. 'Saadet zinciri' Titan ile aralarında Bülent Ersoy ve Seda Sayan'ın da olduğu binlerce kişiyi dolandıran Şeranoğlu, 1998'de tutuklandı.

16 BİN KİŞİYİ DOLANDIRDI

Kenan Şeranoğlu ve babası Barbaros Şeranoğlu 5.5 ayda 16 bin kişiyi, zamanın parasıyla 4.4 trilyon lira dolandırmaktan 25'er yıl hapis cezası aldılar. Baba-oğul 10 yıl hapis yattıktan sonra 2008'de tahliye oldu.