Abone Ol

Titan onu bu hale getirdi!!! Titancı Kenan'ın inanılmaz değişimi!!!

Titan saadet zinciri" vasıtasıyla binlerce kişiden 70 milyon mark toplayan Kenan Şeranoğlu, 10 yıllık hapis hayatından sonra 70 kilo birden verdi.

Titan onu bu hale getirdi!!! Titancı Kenan'ın inanılmaz değişimi!!!

Dolandırıcılık suçuyla Eskişehir Cezaevi'nde yatan Şeranoğlu 140 kilodan 70 kiloya inince tanınmaz hale geldi

'Titan Saadet Zinciri'nin kurucusu Kenan Şeranoğlu, 10 yıl hapis yatıp çıktıktan sonra eski şaşaalı günlerine dönmeye çalışıyor. Cezaevine girerken 140 kilo olan Şeranoğlu, 70 kilo verdiği yeni imajıyla çok şaşırttı!..

Sabah Gazetesi'nin haberine göre on yıl önce kurduğu 'Titan Saadet Zinciri' ile 8 ayda 30 bin kişiden yaklaşık 70 milyon Mark toplayan Kenan Şeranoğlu, dolandırıcılık suçuyla girdiği cezaevinden 'yarım' çıktı!

Yarı yarıya zayıf
10 yıl önce 140 kilo olan Şeranoğlu, geçtiğimiz şubat ayında özgürlüğüne kavuştuktan sonra eski şaşaalı günlerine geri dönmek için gece gezmelerinde boy göstermeye başladı. Eski çevresini kazanmaya çalıştığı söylenen Şeranoğlu, facebook'taki kişisel sayfasında ünlülerle çekilmiş fotoğraflarının yanı sıra, yaşadığı inanılmaz fiziksel değişimi de gözler önüne seriyor.

Facebook'a koydu
Borçlularından kaçmak için böyle bir değişim yaşadığı iddia edilen Kenan Şeranoğlu, söylentilerin aksine eğlence mekanlarında görünmekten çekinmiyor. 140 kilodan 70 kiloya düşen 'Titancı Kenan' ince bıyığı ve gözlüklü yeni imajıyla görenleri şaşkına çeviriyor. Geçtiğimiz haftalarda yakın bir kız arkadaşının yaşgünü partisine, babası Barbaros Şeranoğlu ve kuzenleriyle katılan Kenan Şeranoğlu'nun facebook'a koyduğu fotoğraflarda sunucu Elif Güvendik de yer alıyor. Kenan Şeranoğlu ile aralarında yakınlık olduğu iddialarına karşı çıkan Güvendik, 'sadece arkadaş' olduklarını belirtiyor.

Titan onu bu hale getirdi!!! Titancı Kenan'ın inanılmaz değişimi!!! - Resim: 1