Abone Ol

THY'den uçakta millilere anneler günü sürprizi

Türk Hava Yolları (THY) anneler günü için milli takım futbolcularına sürpriz hazırladı. Uçakta annelerinin yaptığı yemeklerinden ikram eden THY, annelerinin mesajlarını da uçaktaki ekranlara taşıdı. Videoyu izleyen milliler, sevinç dolu anlar yaşadı.

THY'den uçakta millilere anneler günü sürprizi

THY, Anneler Günü için milli takım futbolcularına sürpriz yaptı. TK 3341 sefer sayılı Antalya-Viyana uçuşu sırasında kaptan pilot, anons etmeye başladı. Sıradan bir anons beklenirken kaptan pilot, “Sevgili milli takım, kaptanınız konuşuyor. Birazdan ikram servisimiz başlayacaktır. Ancak bugün yemeklerinizi biz hazırlamadık. Bu yolculuk öncesi çok değerli annelerinizin mutfağına misafir olduk. Ve onlardan size mesaj getirdik. Hepinize şimdiden afiyet olsun.” anonsunu yaptı.

Bir anda merakla ekranlara bakmaya başlayan milliler, annelerini ve mesajlarını görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Takım arkadaşlarına annelerini gösterdi. Anonsun ardından Cenk Tosun’un Almanya’daki annesi Selma Tosun, Oğuzhan Özyakup’un Hollanda’daki annesi Sevgi Özyakup, Serdar Aziz’in annesi Nejla Aziz, Ozan Tufan’ın annesi Dilek Tufan, Caner Erkin’in annesi Gülşen Erkin, Volkan Babacan’ın annesi Nuray Babacan hazırladıkları yemekleri anlattı. Anneler videonun sonunda “Yemekleri biz ellerimizle yaptık, siz yüreklerinizle oynayın” diyerek mesajlarını bitirdi.

Sosyal medyada da paylaşılan videoda THY, “Euro 2016 öncesi Milli Takım'ımızı bu eşsiz lezzetle buluşturan unutulmaz bir sürpriz hazırladık. Futbolcularımıza annelerinin yaptıkları yemekleri sunarak, onların sevgisini ve desteğini yanlarında hissetmelerini istedik. Nereye gidersek gidelim, ne yaparsak yapalım; sevgi ve desteklerini bizimle paylaşmak için hep yanımızda olan tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun!” notu paylaşıldı.

Video sosyal paylaşım sitelerinde de büyük etki yaptı. Video kısa süre içinde çok sayıda kişi tarafından izlendi ve paylaşıldı.