Abone Ol

The Revenant ve Rus Yönetmen Andrei Tarkovsky filmleri arasındaki benzer 17 sahne

Leonardo DiCaprio'nun artık Oscar'ını almasını kesin gözüyle bakılan Alejandro G. Iñárritu'nun roman uyarlaması filmi The Revenant'ı ile Rus yönetmen Andrei Tarkovsky filmleri arasındaki benzerlikler Misha Petrick tarafından karşılaştırıldı.

The Revenant ve Tarkovsky filmleri arasındaki benzer 17 sahne

Görselliği ile harikalara yaratan Alejandro González Iñárritu’nun 12 dalda Oscar’a aday olan yeni filmi The Revenant ile Andrei Tarkovsky‘nin filmleri bir araya gelirse ne olur? Biz cevap verelim. Bir sürü ortak nokta çıkar!

Hemen hemen aynı çizgide ilerleyen The Revenant ile şiirsel sinemanın ve sinema tarihinin önde gelen Rus film yönetmeni Tarkovski’nin film sahnelerini Youtube’taki Misha Petrick kanalı filmlerdeki benzerlikleri 17 sahneyle ortaya koyan bir video derleyerek bizlere güzel bir seçki sunuyor.

The Revenant ve Rus Yönetmen Andrei Tarkovsky filmleri arasındaki benzer 17 sahne - Resim: 12016 Oscar adayları açıklandı! The Revenant 12 dalda aday

The Revenant ve Rus Yönetmen Andrei Tarkovsky filmleri arasındaki benzer 17 sahne - Resim: 2The Revenant Diriliş Fragmanı izle