Abone Ol

Müşterilerinin özel görüntülerini sızdıran The Marmara Otelinin sahibi kim?

Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında gerçekleştirilen ortak canlı yayın öncesi Küçükkaya ile Ekrem İmamoğlu'nun bir araya geldiği The Marmara Oteli gündemde. The Marmara oteli kimin, sahibi kim?

Müşterilerinin özel görüntülerini sızdıran The Marmara Otelinin sahibi kim?

Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım 16 Haziran'da İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde canlı yayına çıkmıştı.

Canlı yayın öncesi İsmail Küçükkaya ile Ekrem İmamoğlu'nun Taksim'deki The Marmara Oteli'nde bir araya gelerek görüştüğü ortaya çıktı. Bir anda gündeme gelen The Marmara Oteli'nin kimin olduğu sorusu yanıt bekliyor. The Marmara Oteli'nin sahibi Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara oteli, Burdur 1932 doğumlu İşadamı Oğuz Gürsel’in kurduğu Kiska Holding’e aittir. Kiska Holding ise halen Gürsel ailesinindir. Grubun gelirlerinin yarıdan fazlası “konaklamadan” kalanı ise yeme-içme hizmetlerinden ve kira gelirlerinden oluşmaktadır.

Müşterilerinin özel görüntülerini sızdıran The Marmara Otelinin sahibi kim? - Resim: 1FOX TV The Marmara otele dava açıyor

Şu anda Pendik, Şişli, Suadiye, Çamlıca, Taksim, Antalya, Bodrum’da yarı otel yarı residance “Marmara Oteller” bulunmaktadır.

Hatta Manhattan’da bile Marmara bulunmaktadır. Tüm mülkler başkalarıyla ortak olunmaksızın doğrudan Kiska Holding’e aittir.