Abone Ol

The Big Lebowski'nin devam filmi mi geliyor?

Coen Kardeşler’in en popüler filmlerinden olan ve başrollerinde Jeff Bridges, John Goodman, Steve Buscemi ve Julianne Moore’un yer aldığı The Big Lebowski‘nin devam filmine dair söylentiler sıklıkla gündeme geliyor.

The Big Lebowski'nin devam filmi mi geliyor?

Geçtiğimiz günlerde filmle ilgili açıklamalarda bulunan Jeff Bridges, bir değil; iki yeni The Big Lebowski filmi için yeterli malzemenin olduğunu düşünüyor.

BantMag'de yer alan habere göre Bridges, Chris Pine ve Ben Foster’la birlikte rol aldığı Hell Or High Water filmi için düzenlenen basın toplantısında The Big Lebowski‘yle ilgili soruları da yanıtladı.

The Big Lebowski'nin devam filmi mi geliyor? - Resim: 1

İlk olarak John Turturro’nun filmde canlandırdığı ve sinema tarihinin en kült karakterleri arasında yerini alan Jesus’un ayrı filmini yapmak istemesiyle ilgili soruya “Bence bu harika bir fikir” yanıtını veren Bridges, sonrasında izlemek istediği diğer yeni The Big Lebowski filmine dair açıklamalarda bulundu.

Sam Elliot’ın canlandırdığı The Stranger karakterinin filmin sonlarında vurgu yaptığı “The Little Lebowski”, yani Maude ve The Dude’un doğacak olan çocuğu; Jeff Bridges’a göre devam filmi için iyi bir fırsat sunuyor.

Özellikle Jesus Quintana karakteriyle ilgili bir spin-off filmin geleceği dedikoduları sıklıkla konuşuluyor. Fakat görünen o ki, The Big Lebowski‘yle ilgili yeni bir film çekilirse Jeff Bridges, The Dude’u geri getirmeye fazlasıyla hevesli.