Abone Ol

Tem otoyolu otoparka döndü! İstanbul'da kar çilesi devam ediyor

TEM Otoyolu Mahmutbey mevkii Edirne istikametinde onlarca araç yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kaldı. Sürücüler geceyi araçlarında geçirmek zorunda kaldı.

Tem otoyolu otoparka döndü! İstanbul'da kar çilesi devam ediyor

Dün akşam saatlerinde bastıran kar yağışı yola çıkan sürücüleri olumsuz etkiledi. TEM Otoyolu Edirne istikametinde, Mahmutbey gişeleri geçtikten sonra onlarca araç, TIR, kamyon yolda kaldı. Yolda kalan araçların sürücüleri geceyi araçlarında geçirmek zorunda kaldı. Yol kenarında bırakılan otomobillerin bazılarının da boş olduğu görüldü.

15 SAATTEN FAZLA YOLDA KALANLAR VAR

Bazı TIR sürücüleri akşam 18.00-19.00 sıralarında yolda kaldıklarını ve geceyi araçlarında geçirdiklerini belirtti. Sürücülerden bazıları araçlarını çıkarmaya çalışırken, bazıları da çekici beklediğini belirtti.

TEM OTOPARKA DÖNDÜ

TEM Otoyolu, adeta otoparka döndü. Dün akşam bastıran kar yağışı nedeniyle TEM'de ilerleyemeyen sürücüler, araçlarını yol kenarına bırakarak yaya olarak evlerinin yolunu tuttu. Bugün TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa mevkii Ankara istikametinde çok sayıda aracın yol kenarlarında park halinde olduğu görüldü. Araçlar, kar yağışının devam etmesi nedeniyle sahipleri tarafından henüz alınamadı.

TİLKİ ŞOKU!

Maslak Fatih Ormanı'nda gezintiye çıkan vatandaşlar manzara karşısında şaşkına döndü. Aç kalan tilki yemek bulmak için vatandaşın arasına indi. Vatandaşlar ilk önce şaşkınlık yaşadı .Ardından tilkiyi beslemeye çalıştı. Tilki bir süre sonra gözlerden kayboldu. Vatandaşlar ise "Çok şaşkınız. Tilki açlıktan buraya kadar gelmiş" dedi.

THY, 5900 YOLCUYU OTELLERE YERLEŞTİRDİ

Atatürk Havalimanı'ndan uçuş yapan Türk Hava Yolları ile yerli ve yabancı havayolu şirketlerinin bilet gişeleri ve kontuarlarında yolcular uzun kuyruklar oluşturdu. Yorulan yolculardan bazıları yerlere yattı. Bu arada THY'nin Dış Hatlar Terminali'nde bulunan CIP Salonu olarak hizmet veren giriş noktasında " İstanbul Lounge" yazısının altında yatan yolcular ilginç görüntüler oluşturdu. THY basın müşavirliğinden yapılan açıklamada 610 seferin iptal olduğu ve 76 seferin farklı meydanlara yönlendirildiği bildirildi. THY 5900 yolcusunu da otellere yerleştirirken 20 bin civarında kumanya dağıttı.

KAR KALINLIĞI 40 SANTİMİ GEÇTİ

İBB, bu sabah 07:00 itibariyle bazı semt ve ilçelerde ölçülen kar kalınlıklarını ise şöyle açıkladı:

Beşiktaş, Üsküdar, Kadıköy, Bakırköy: 8-13cm, Eyüp, Kartal, Şişli, Ataşehir, Maltepe: 15-20 cm, Kağıthane, Başakşehir, Beylikdüzü, Ümraniye, Çekmeköy: 20-25 cm, Beykoz, Esenyurt, Büyükçekmece, Arnavutköy, Çatalca, Aydos: 35-40cm.

Tem otoyolu otoparka döndü! İstanbul'da kar çilesi devam ediyor - Resim: 1