Abone Ol

Tek Yürek dizisinin konusu ne, Tek Yürek oyuncuları kimler?

Tek Yürek dizisi ekran macerasına başladı. Başrollerini Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Eslem Akar, Arda Anarat, Kadriye Kenter’in paylaştığı Tek Yürek, her perşembe TRT 1 ekranlarında...

Tek Yürek dizisinin konusu ne, Tek Yürek oyuncuları kimler?

Tek Yürek dizisinde mahallenin delikanlıları buz hokeyi takımı oluşturacak ve onların başına gelen çeşitli maceralar ekrana gelecek. Peki Tek Yürek dizisi oyuncuları kimdir? İşte dizinin oyuncuları…

TEK YÜREK DİZİSİ KONUSU

Kanada’da yaşayan Halit, eşini kaybettikten sonra, kızı Deniz ve oğlu Rüzgar’la yapayalnız kalır. Buz hokeyi koçluğu yaptığı takımda bir oyuncusuyla yaşadığı bir olay kariyerinin son bulmasına neden olur. Çocuklarıyla İstanbul’a, babasından kalma evlerine geri döner.

Tam bu sırada, semtinin Belediye Başkanıyla tesadüfen karşılaşır ve bu vesileyle de buz pistinden haberdar olur. Başkan vizyon sahibi, spora düşkün girişimci bir kişidir.

Yıllar önce buz pistini kurmuş, ‘Geri Dönüşüm’ projesi kapsamında insanları paten yapmaya teşvik etmek istemiştir. Şimdi bu mekanda daha büyük işler yapma vakti gelmiştir.

Bu güzel tesadüf Halit’e yeni bir fırsat verir, bir buz hokeyi takımı kuracaktır ama kimle?

Halit hiç bir zaman kolayı seçmemiştir hayatı boyunca. Takımı mahallenin delikanlılarından kurmaya karar verir. Buz hokeyinden habersiz olan gençlerden.

Kardeşi ve arkadaşları için her zorluğa göğüs geren ekibin lideri, Yiğit “Hercai”, Yusuf “Arabulucu”, Oğuzhan “Becerikli”, Akif “Çocuk kalpli”, Mazlum ve mahallenin kötü adamı Sait’in naif oğlu Umut’tan.

TEK YÜREK DİZİSİNİN OYUNCULARI

Hilmicem İntepe

YİĞİT SARUHAN
Ben Yiğit Saruhan… Babam öldüğünde küçüktüm, kardeşimi ben büyüttüm. Beni de Sait abim.. Hayat bana zor, ama dostlarımla tek yürek… Her şeye varım. Savaşan adamın aklında sadece hayatta kalmak vardır, o yüzden hayal kurmak bana lüks derdim… Demek hayattan alacaklıymışım… Kolay mı, asla. Mücadelem asıl şimdi başlıyor!


Anıl Tetik

YUSUF ZENGİN
Ben Yusuf Zengin… Gencim zekiyim, valla hiç alçak gönüllü olamayacağım, yakışıklı adamım… Tek ailem ablam İlknur… Bir de dostlarım tabi, soyadım gibi gönlüm de zengin… Ha bir de Aslı var. O gerçekten zengin… Tabi yaşadığım hayatı bilmiyor. Ama anlatacağım bir ara… O iş bende… Ciddiye aldığım bir şey yok mu, var. Bu sene şampiyonuz. Yusuf dediydi dersiniz. .


Tugay Bahşi

MAZLUM KAHRAMAN
Ben Mazlum Kahraman… Kapı gibi adamım ayıptır söylemesi… Dostlarım da her tür belada bana güvenir, anam da… Dışardan güçlüyüm, ama içimi bana sor. Bazı şeyler zor gelir. Mesela babam… Huzurumuz yok evde. O çok koyar bana, belli etmem. Ha bir de Yaren var. Aşığım, ama ölsem açılamam. Duygular zor, ama aksiyon öyle mi? Buz pistinde şiir gibi kayarım. Yani… Çoğu zaman. Benimle sürprize hazırlıklı olun derim.


Kaan Altay Köprülü

AKİF GÜLMEZ
Ben Akif Gülmez… Hayatın baharında derler ya, ben de o hesap… Ama baharda kışı yaşıyorum… Ben fazla gülmem, hayat bana öğretmedi çünkü… Başımda bir bela var, kimseye anlatamam. Canım Allah'a emanet… Bir evim, sıcacık bir yatağım, bir ailem yok… Çok takmıyorum aslında, arkadaşlarım var. Ve artık bir umudum… Her şeye rağmen vazgeçmeyeceğim yepyeni hayallerim.


Atakan Yılmaz

OĞUZHAN ÖZGÜR
Ben Oğuzhan Özgür… Buz pistinde siküriti olarak çalışıyorum… İşim önemlidir, çalışkanımdır, napayım bakmam gereken hasta bir anam var benim… Efendi adamımdır, ama can dostlarımın bir bakışı yeter belaya dalmama, o ayrı. Ekip demişken, onlar benim ikinci ailem… Şimdi hep beraber yeni hayallere koşuyoruz. Sonu iyi olacak, biliyorum.