Abone Ol

Tecavüze uğrayan hostes o geceyi anlattı

Lüks otelde tecavüze uğrayıp dayak yiyen hostes, yaşadığı kabusla sarsıldı. Odada çırılçıplak ve kanlar içinde bulunan genç kız, 'Kimse yardım etmedi' dedi

Tecavüze uğrayan hostes o geceyi anlattı

Elazığ'daki lüks otelde geçen hafta yaşanan tecavüzün detayları ortaya çıktı. İstanbul'da oturan ve özel bir havayolu şirketinde hosteslik yapan E.K, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Suat K. tarafından otel odasında tecavüze uğrayıp, feci şekilde dövüldü. Kabusu yaşayan genç hostes, ifadesinde Suat K. ile daha önce İstanbul'da ortak bir arkadaşlarının bulunduğu ortamda tanıştıklarını söyledi. E.K., olay gününü şöyle anlattı:


"Olaydan önce kız arkadaşımla Gaziantep'e gitmiştik. Suat K. bizi davet edince Elazığ'a gelip otele yerleştik. Olay günü akşam saatlerinde Suat K. ve işadamı arkadaşıyla birlikte göl kenarındaki bir restorana giderek yemek yedik. Ardından otele dönüp buranın restoranında devam ettik. Daha sonra Suat K. ile birlikte odaya çıktık. Ancak isteklerini karşılamayınca odada bana saldırıp tecavüz etti ve beni dövdü. Odaya kapatıp, telefonumu elimden aldı. Otelin güvenliğinden yardım istedim. Resepsiyonu da defalarca aradım ama onlar da olayı geçiştirmeye çalıştı. Kimse yardımıma gelmedi."


Hostes E.K'ya tecavüz ederek dövmekle suçlanan Suat K. ile otelin güvenlik şefi Turgay Ö. tutuklandı. Elazığ Belediyespor eski Başkanı arkadaşı Serkan G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Masum olduğunu söyleyen Serkan G., şöyle konuştu: "Otelin restoranındayken güvenlik şefi yanıma gelip arkadaşım Suat K.'nın odasında kavga olduğunu söyledi. Odaya gittiğimde Suat K. kadını dövmüştü. Kadın çıplak halde ve ağzıburnu kan içindeydi. Ağlıyordu ve sinir krizi geçiriyordu. Doktora götürmeyi teklif ettim. Daha sonra Suat K'yı alıp evine götürdüm."


Evli ve 3 çocuk babası Suat K. ile rezaleti kapatmaya çalışan otelin güvenlik görevlisi Turgay Ö. tutuklandı. Arkadaşı gibi evli ve 2 çocuk babası olan Serkan G. ise serbest bırakıldı. İşadamlarının olayı örtbas etmesinin önüne ise albay baba geçti. Hosteslerden biri, albay olan babasını arayarak durumu anlattı. Babanın devreye girmesi üzerine polis ekipleri otele geldi. Poliste ve nöbetçi savcılıkta yaşadıklarını anlatan hostesler, iki işadamı ile olayı kapatmaya çalıştığını iddia ettikleri otelin gece güvenlik şefinden şikayetçi oldu. Bu şikayet üzerine harekete geçen Cumhuriyet Savcılığı, soruşturma başlattı.