Abone Ol

Tecavüze uğrayan genç kız konuştu! Bıçağı dayadı ve...

Tecavüze ve gaspa uğrayan mağdur E.F.B. ifadesinde "Yolda yürürken arkamdan ayak sesleri duydum. Biri kolumu tutup sırtıma bıçak dayadı. Tecavüz edip para ve cep telefonumu gasp etti. Sonra tekmeleyip kaçtı" dediği öğrenildi.

Tecavüze uğrayan genç kız konuştu! Bıçağı dayadı ve...

E.F.B. şüpheliyi Gasp Büro Amirliği’nde teşhis etti.

Mağdur E.F.B. ifadesinde şunları söyledi:
"Arkadaşlarımla eğlendikten sonra evime dönüyordum. Minibüsten indikten sonra eve doğru yürüyordum. Arkamdan ayak sesleri duydum. Kulağımdaki kulaklığı çıkararak adımlarını sıklaştırdım. Arkamdaki kişi biriyle telefonla konuşuyordu. ’15-20 dakikaya eve gelirim’ diyordu. Dakikalar sonra bu kişi koluma girip bıçağı sırtıma dayadı. Bana ’seni delik deşik ederim’ diyerek zorla öpmeye başladı. Daha sonra tecavüz etti. Para ve cep telefonumu aldıktan sonra beni zorla minibüsüne bindirmek istedi. Ona yalvardım. Ağladım. Bunun üzerine beni tekmeleyip orada bıraktı. Kendisi uzaklaştı."

Tecavüze uğrayan genç kız konuştu! Bıçağı dayadı ve... - Resim: 1Bağdat Caddesi’nde tecavüz dehşeti

Mağdur E.F.B.’nin daha sonra evine gittiğini durumu ailesine anlattığını ve birlikte polis merkezine gittiklerini anlattığı öğrenildi.

Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde 24 Ocak 2016 tarihinde saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda arkadaşlarıyla eğlendikten sonra evine gitmek üzere yola çıkan Üniversite öğrencisi E.F.B. kendisini takip eden bir kişinin saldırına uğramıştı.Saldırgan genç kıza tecavüz ettikten sonra para ve cep telefonunu alarak kaçmıştı. Perişan bir halde evine giden E.F.B.'nin şikayeti üzerine polis tarafından soruşturmabaşlatılmıştı.

Tecavüze uğrayan genç kız konuştu! Bıçağı dayadı ve... - Resim: 2Bağdat Caddesinde genç kıza tecavüz eden sapık, dijital kameralar sayesinde yakalandı

GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİ SAYESİNDE YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada polis güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek önce saldırganın eşkalini belirledi. Şüphelinin olaydan sonra koşarak olay yerinden uzaklaştığı daha sonra bir minibüse bindiğini tespit etti. Şüphelinin bindiği minibüs kamera görüntüleri kullanılarak Pendik'e kadar takip edildi. Minibüsten inen şüpheli evinin bulunduğu sokağa kadar kamera görüntüleri kullanılarak izlendi. Burada yapılan çalışma sonucu kimliği belirlenen şüpheli Cengiz A. dün sabah saatlerinde yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Tecavüze uğrayan genç kız konuştu! Bıçağı dayadı ve... - Resim: 3Bağdat Caddesi sapığı nerede yakalandı?

POLİSTE KAYDI ÇIKTI

Gasp Büro Amirliğine getirilen şüpheli Cengiz A. sorguya alındı. Daha önceden adam yaralama, uyuşturucu kullanmak, güveni kötüye kullanmak gibi suçlarından poliste 8 kez geliş kaydı bulunduğu öğrenilen Cengiz A.'nın evli ve iki çocuklu olduğu öğrenildi. Evinde yapılan aramada, tecavüz ettiği genç kızın telefonu ele geçirilen şüphelinin poliste yapılan sorgusunda suçunu itiraf ettiği ve “Şeytana uydum. Şimdi yaptığımdan çok pişmanım" dediği öğrenildi.

DİĞER OLAYLARI ARAŞTIRILIYOR

Polis tarafından yapılan çalışmalarda Cengiz A.'dan kan ve DNA örneklerinin alındığı başka olaylardan alınan örneklerle karşılaştırılacağı öğrenildi. Şüpheli polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

GENÇ KIZI ADIM ADIM TECAVÜZE GÖTÜRDÜ

Bağdat Caddesi’nde bir apartmanın arka bahçesinde üniversite öğrencisi E.F.B.'ye tecavüz edilmesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde zanlı, genç kız ile birlikte apartmanın arka tarafına doğru ilerliyor.

Bağdat Caddesi’nde meydana gelen olayda, gece evine dönen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi E.F.B.'ye C.A. isimli zanlı tarafından tecavüz edilmişti. Dehşet veren olayın, güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarında zanlı ve genç kızın, binanın arka tarafına doğru ilerlediği görülüyor. (İHA)