Abone Ol

Tatlıses, Dilan Çıtak’la fotoğrafını paylaştı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından oğlu İdo Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak’la ilk fotoğrafı

Tatlıses, "İşte her şey bu gerçekte saklı" başlıklı notuyla yaptığı fotoğraflı paylaşıma şunları yazdı:

"4 Gündür yapmadığınız yorum, demediğiniz söz kalmadı. İşte herşey bu gerçekte saklı. İbo-İdo-Dilo.Ben neden mi bu kadar zaman bekledim? Çünkü herşeyin bir zamanı vardı ve doğru zaman bugünmüş.. Sizleri seviyoruz.. Hep birlikte kandilinizi birkez daha kutluyoruz."

Tatlıses, Dilan Çıtak’la fotoğrafını paylaştı - Resim: 1Dilan Çıtak'tan İbrahim Tatlıses'e duygusal yanıt: Kırılan kalbimi onardın baba...

Birkaç yıl önce bir televizyon programında vokal yaparken İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu ortaya çıkan Dilan Çıtak ile babası arasındaki buzlar yıllar sonra eridi. Geçtiğimiz günlerde "Dilan benim kızım" açıklamasını yapan İbrahim Tatlıses, bugün de kızı Dilan ve oğlu İdo ile birlikte fotoğrafını Instagram adresinden yayınladı.

Tatlıses, Dilan Çıtak’la fotoğrafını paylaştı - Resim: 2

Geçtiğimiz günlerde yine Instagram adresinde Ahmed Salim, Gülşen, Gülden, Melek, Dilan, İdo ve Elif Ada’nın babasıyım. Ötesi var mı? Aslını inkar eden bizden sayılmaz. Bugüne kadar yazdınız çizdiniz, işte hayatımın özeti budur” mesajını yazarak kızı Dilan'ı kabullendiğini belirten Tatlıses, bu kez İdo'nun da olduğu bir üçlü fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.


(İHA)