Abone Ol

Tatlı Küçük Yalancılar 13. Bölüm Fragmanı

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin yeni bölümü 3 Ekim Cumartesi akşamı saat 21.30'da ekranlarda olacak.

Tatlı Küçük Yalancılar 13. Bölüm Fragmanı

Tatlı Küçük Yalancılar 13.bölüm fragmanı izle, Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde heyecan sürüyor. Her hafta cumartesi günü yeni bölümleriyle ekranlara gelen Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde kızlar bu bölüm neler yaşayacak? Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölüm fragmanı izle 3 ekim 2015. İşte detaylar..

Önemli isimlerin başrollerini yaptığı Star Tv’nin sevilen dizileri arasında yer alan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde heyecan devam ediyor. Her hafta yeni bölümleriyle ekranlarda olmaya devam eden Tatlı Küçük Yalancılar dizisi bu hafta yeni bölüm olan 12.bölümü ile ekranlardaydı.

Yine odlukça heyecanlı sahnelerle ekranlarda olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde 12.bölüm yaşanan gelişmeleri ve diğer detayları sizler için derledik. İşte gelişmeler ;

12.BÖLÜM ÖZETİ :

A. takımından kurtulduklarını düşünen kızlar aldıkları mesajla şok olurlar. Bir yerlerde hata yapmış olduklarını düşünen kızların bilmediği bir şey vardır. A.’lardan biri toprağın altında diğeri ise parmaklıkların ardındadır.