Abone Ol

Tatlı İntikam 12.bölüm fragmanında beklenmedik olay!

Kanal D'nin heyecanlı dizisi Tatlı İntikam 12. bölüm fragmanını yayınladı. Dün akşam 11. son bölümü ekrana gelen Tatlı İntikam'da Pelin'in Rüzgar ile ilgili kıskançlığı devam etti...

Tatlı İntikam 12.bölüm fragmanında beklenmedik olay!

Tatlı İntikam hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam son bölümü ile erkana gelen Tatlıİntikam 12. bölüm fragmanını da yayınladı. Rüzgar'ın sürpriz açıklaması sonrası Pelin ve Sinan arasında yeniden yakınlaşma başlıyor. İşte Tatlı İntikam 12. bölüm fragmanı ve dahası..

Tatlı İntikam 11. bölümde; Sinan’ın, Rüzgar’a vermiş olduğu söz ayağına dolanmaya başlar. Sinan bir yandan evcilik oyununu devam ettirmeye çalışırken bir yandan da bu durumu herkesten gizlemek için uğraşır. Bülent’in aslında kendisine evlenme teklifi etmediğini öğrenen Başak kayıplara karışır. Herkes Başak’ı aramak için seferber olur. Bu süreçte Pelin ve Sinan zorunlu olarak yan yana gelirler. Aralarındaki gerilim artarken Pelin; Sinan’la Rüzgar’ın oyununu öğrenmeye bir adım daha yaklaşır.

Sinan, bir yandan evcilik oyununu devam ettirmeye çalışırken bir yandan da bu durumu herkesten gizlemek için uğraşır. Tatlı İntikam yeni bölümüyle, Cumartesi saat 20.00'de

Tatlı İntikam 10. bölüm - Bölüm sonu dedikodusu

Geçtiğimiz bölüm itibariyle iyiden iyiye tavrını ve tarzını algıladığımız Hindistan’dan esen Rüzgar, bu bölüm tamamıyla etkisini hissettirdi. Seyirci olarak en çok üzüldüğümüznokta; karakteri ilk başta kafamızda çok farklı bir yere koymuş olmamız olabilir. “Özgürkız” imajı çizen Rüzgar’ı daha çok sevebilirdik! Bize sunulan bu kızın özgürlükle yakından uzaktan alakası yok zira, -sözde- dedesinin isteği ile sevmediği(!) bir adamla evlenmek üzere olup herkesin hayatını alt üst etmeye bu kadar hevesli bir kız şu an Rüzgar… Yani bırakın kendi özgürlüğünü, etrafındaki herkesin özgürlüğünü kısıtlıyor. Bir de kendisinin ne kadar tehlikeli olabileceğine en net bu bölüm tanık olduk sanırım… Daha bölümün başında Simay’a “Ben Sinan için çok değerliyim, onu ben kurtardım Pelin’in attığı bataktan!” minvalli bir konuşma düzerken aklımıza bir soru takıldı Rüzgar’cık hakkında; sen onca yıl yoğurup pişirdiğin erkeğin meyvesini toplamaya mı geldin canım? Hayır, bir de deden senden daha tehlikeli çıktı! Ailecek herkesin hayatını tepe taklak edin, zaten bir şey diyeyim mi o dedenin ölmeyeceğine de seyirciler olarak neredeyse eminiz!

Bir bölüm içinde ne kadar duygu değişimi yaşanabilirse o kadarını yaşayan Sinan’ın söylemlerine bu hafta da akıl sır erdiremedik! Önceleri Pelin’in duygularından emin olamadığı için hep bir adım geride durduğunu düşündüğümüz Sinan, artık sağır sultanın duyduğu, Yeşilçam filmlerindeki araba çarpmadan önce kör bir vaziyette hayatını idame ettiren karakterlerin bile aşkını gördüğü Pelin’i daha ne kadar süründürecek, merak ediyoruz! Ona karşı olan yoğun hislerini bastırmayı bir türlü beceremeyen acemi âşık hallerinden korktuğu için bir anda bambaşka bir adama dönüşüp, önünü ardını göremediği cümleler kurmaya programlanıyor gibi hissediyoruz Sinan hakkında… Beraber olmayı, mutlu olmayı ne kadar istediğini her haliyle ve söylemiyle belli eden Pelin’e kurduğu “Sen gerçeklerden kaçıyorsun, hep erteliyorsun!” cümlesi son noktaydı. Gerçek duygularından kaçan biri varsa o da Rüzgar’a “Ben Pelin’e âşık oluyorum, onunla beraber olmak uçurumdan atlamaksa varsın bileğimden tutacak kimsem olmasın…” dedikten sonra bir dakika bile düşünmeden uğruna bu denli şaşaalı cümleler kurduğun kıza sırtını dönen sensin, kusura bakma Sinan!