Abone Ol

Tatlı İntikam 10. bölüm: Pelin kıskançlık krizi!

Tatlı İntikam 10. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Tatlı İntikam yeni bölümde Rüzgar'ın gelişi Pelin ve Sinan arasında ufak çaplı bir kriz yaratıyor.

Tatlı İntikam 10. bölüm: Pelin'in kıskançlık krizi!

Kanal D’nin ilk yayınlandığı günden itibaren ekranlara damga vuran romantik – komedi dizisi Tatlı İntikam’ın 10. bölümü bu akşam seyircisi ile buluşacak. Tatlı İntikam yeni bölümde Rüzgar’ın gelişi ile birlikte Sinan ve Pelin arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Hatta Pelin kıskançlıktan çılgına dönüyor. Pelin bir de Sinan ile Rüzgar’ın sahte evliliklerini duyunca neler yapacak acaba?

BAŞAK BÜLENT’İ AFFEDECEK Mİ?
Tatlı İntikam geçen bölümde Simay’a alınan tek taş yüzük yanlışlıkla Başak’a gitmiş, evlilik hasreti ile yanıp tutuşan genç kadın bunun Bülent’ten geldiğini sanıp havalara uçmuştu. Yeni bölümde Başak, bu olayın böyle gerçekleşmediğini öğrenip Bülent’e tokadı yapıştırıyor. Bülent ise kendisini affettirmek için Başak’a videolu mesaj yolluyor. Bakalım çiçeği burnunda çift bu olay sonrası neler yaşayacak?

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sinan, Ceyda’yla ortak olmaktansa restorandan vazgeçmeye razıdır. Anahtarı Ceyda’ya verip arkasında iz bırakmadan çekip gider. Kimse Sinan’ın nerede olduğunu bilmemektedir. Pelin ise Sinan’ı bulup aldığı karardan vazgeçirmek ister. Sinan’ın peşine düşen yalnızca Pelin değildir. Rüzgar’ın ortaya çıkışı Sinan için bir heyecanken Pelin içinse bir sırra dönüşmektedir.