Abone Ol

Taşdelen afiş haberine tepki gösterdi: Fitnenizde boğulun, İmamoğlu candır!

Çankaya Belediyesi'nin 'Tatil yapmadık' sloganıyla astığı afiş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na gönderme yapıldığı yönünde yorumlanınca Alper Taşdelen sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Taşdelen afiş haberine tepki gösterdi: Fitnenizde boğulun, İmamoğlu candır!

Ankara’nın Çankaya Belediyesi’nin yaz etkinlikleriyle ilgili afişleri ‘Biz tatil yapmadık’ başlığı nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na gönderme olarak yorumlanınca, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen tepki gösterdi.

Taşdelen’in “Biz tatil yapmadık, yaz boyunca 100 bin Çankayalıyı açık hava sineması ve yaz konserleriyle buluşturduk” başlığıyla dikkat çeken afişte yaz boyunca 100 bin Çankayalı’nın açık hava sineması ve yaz konserleriyle buluşturulduğu anlatıldı.

Afişi iktidar medyası İmamoğlu’na gönderme yapıldığı yorumunu yaparak yayınladı. Haberlerde İmamoğlu’nun İstanbul’da sele yol açan yağış sırasında tatilde olduğu öne sürüldü ve afişlerin kaldırıldığı belirtildi.

Taşdelen afiş haberine tepki gösterdi: Fitnenizde boğulun, İmamoğlu candır! - Resim: 1

İMAMOĞLU’NDAN YANIT

Bunun üzerine Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, sosyal medya hesabından “Her yıl yaz etkinliklerimizi anlatmak için astığımız afişi, öküz altında buzağı arayan fitneciler diline dolamış… O afişin @ekrem_imamoglu başkanımızla ilgisi, alakası olmadığı gibi, kimse de bizi aramadı. Fitnenizde boğulun, @ekrem_imamoglu candır” ifadeleriyle paylaşımda bulundu. İmamoğlu da Taşdelen’e yanıt vererek “Kötü niyet ve kötü söz sahibine aittir, sizin gibi çalışkan tüm belediye başkanlarımız candır” diye yazdı.