Abone Ol

Talat Bulut'un kariyeri zora girdi

Kelebek yazarları Ömür Gedik, Cengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.

Talat Bulut'un kariyeri zora girdi

Kelebek yazarları Ömür Gedik, Cengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.

Talat Bulut’un kariyeri zora girdi

Rol arkadaşları, oynadığı dizinin yapımcısı ve Oyuncular Sendikası’nın tepkilerinin ardından 56 yönetmen ve yapımcı adı taciz davasına karışmış olan Talat Bulut’a dizilerinde yer vermeyeceklerini duyurdu. Bu tepkileri değerlendirelim. Adı tacizle anılan her oyuncunun kariyeri böyle bitecek mi? Talat Bulut bundan sonra işsiz kalır mı?

Cengiz Semercioğlu: Her ne kadar kendisi “B planım, hatta C planım var” diyorsa da Talat Bulut’un işi bundan sonra zor gözüküyor... İşte Mahsun Kırmızıgül “Mucize 2”nin kadrosundan onu çıkardı bile. “Yasak Elma”dan da gönderilebilir. Türkiye’de olaylar genelde çabuk unutulur ama bazı olaylar var ki unutulması zor. Aman ha kimse “Adam ne yapmış, tecavüz mü etmiş!” diye olayı hafifletmeye kalkışmasın. Bu işleri hafiflete hafiflete, görmezden gele gele bu noktalara vardık zaten...

Ömür Gedik: Talat Bulut, Amerika’da başlayan ve dünyaya yayılan “me too” itirafları dalgasının Türkiye kıyılarında vurduğu ilk kişi oldu sanırım.Dava devam ettiği için konu hakkında konuşmak bana hâlâ erken ve yargısız infaz gibi geliyor. Ama bu haliyle bile Talat Bulut’un kariyeri olumsuz etkilenmiş durumda. Kendisini zorlu bir sürecin beklediğine şüphe yok.

Onur Baştürk: Bunca örgütlü tepkiden sonra Talat Bulut’un oyunculuk kariyerinin hayli zora gireceği kesin. Umarım bu olay setlerde kendini kadın oyunculardan üstün gören, kadın oyuncuları sözleriyle dahi olsa taciz eden tüm erkek oyunculara ders olur.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ