Abone Ol

Takvim yakaladı: Kadıköy'de bikinili eylem yapan Marul kızlar Soros'çu çıktı

Takvim gazetesi İstanbul'a gelip PETA için vegan eylemi yapan genç kadınların peşine düştü. Bakın hangi sonuçlara vardı?

Kadıköy'de eylem yapan Marul kızlar Soros'çu çıktı

İşte Takvim'in o haberi:

ABD’li Ashley Byrne, üzerine marul yapraklarını yerleştirdi. Önce Rusya’ya sonra Türkiye’ye geldi. İstanbul’da gösteri yapıp “Hayvansal ürün yemeyin” dedi! Ancak bu eylemi kimse yemedi!

Çünkü kendisi Gezi olaylarını bizzat destekleyen Soros’un manevi kızlarından biriydi! ABD’de terör örgütü PKK ’nın yürüttüğü imza kampanyalarına da destek vermişti!.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals/ Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler) yeşile sarıldı. "Et yemeyin ot tüketin" deyip gösteriler yaptı. Onlar arasında "Marul Hanımlar" da vardı! PETA'nın vegan elçileri olan "Marul Hanımlar" Rusya'dan sonra soluğu Türkiye'de aldı.

Takvim yakaladı: Kadıköy'de bikinili eylem yapan Marul kızlar Soros'çu çıktı - Resim: 1
Ashley Byrne

Özel kostümleriyle geçtiğimiz hafta İstanbul'un Kadıköy İlçesi'nde ortaya çıktı. Üzerlerine marul yaprakları yerleştirilmiş kıyafet giydikleri için "Marul Hanımlar" olarak bilinen ikili, meşhur Boğa heykelinin önünde gösteri yaptı.

Ashley Byrne, Soros'un Londra'daki evinde yapılan özel toplantılara da katıldı. Bu arada Byrne, New York'ta çok özel bir dairede yaşıyor.

TURUNCU DEVRİMDEN GEZİYE KADAR...
Ancak marulun arkasında Amerikan salatası vardı! Zira göstericilerden Ashley Byrne'ın arkasında dünyanın sayılı zenginlerinden olan 81 yaşındaki George Soros vardı! Hal böyle bayan marulların eylemi şüphe uyandırdı! Çünkü Ashley'in manevi babası olan Soros, 'sivil' darbeleri ile tanınmaktaydı. Ukrayna'daki turuncu devrim ve Gürcistan devriminin arkasında onun adı vardı. Soros, bu ülkelerdeki sivil toplum yapılarını finanse ederek gösteriler yaptırmıştı. Türkiye'de de Gezi olaylarını destekleyen Soros şimdi de PETA'nın tüm eylemlerinin giderlerini karşıladı. Byrne'nın ise PETA'nın perde gerisindeki en etkili ismi olduğu açıklandı. Çünkü Byrne'ınn organize ettiği 40 ülkede 60 olay yaşandı. 2010'da da Taksim Meydanı'na gelen Ashley Byrne'nın gösterisi CNN tarafından yayınlandı!

'KAN'PANYAYA KATILDI
Soros destekli Ashley Byrne'nın ilginç özellikleri sadece PETA'yla kalmadı. Byrne, geçtiğimiz aylarda ABD'de, Türk korumalara saldıran terör örgütü PKK yandaşlarına da destek sağladı. Bu gösterilerde arasında yer alan Ceren Borazan adlı PKK destekçisinin yanında yer aldı. Kendini mağdur olarak gösteren Borazan için düzenlenen imza kampanyasına katıldı. George Soros, PETA ve HSUS gibi grupları 2005 yılından itibaren siyasi sahneye çıkardı. Dünyanın birçok ülkesinde önemli eylemlere imza atan bu iki sözde toplum yararına çalışan grubun tüm finans kaynağı Soros tarafından sağlandı..