Abone Ol

Tacizcisinden böyle intikam aldı

İngiltere’nin başkenti Londra’da yolda bisikletle ilerleyen genç bir kadını kamyonetin içinde sürücü koltuğunun yanında oturan bir adam sözlü tacizin yanı sıra eliyle taciz etmeye çalıştı. Olayın sonunda şoför hiç beklemediği bir hamleyle karşılaştı.

Tacizcisinden böyle intikam aldı

Londra’nın merkezinde gümüş renkli bir kamyonetin içindeki adam kırmızı ışıkta yanında duran bisiklet sürücüsü genç kadını adeta kaldırıma sıkıştırdı.

Kadına sarkıntılık eden adam terslenince  cinsel içerikli taciz hakarete dönüştü. Genç kadına “niye böyle sinirlisin yoksa özel gününde misin” diyen adam yeşil ışığın yanmasına az bir zaman kala aracın camından kolunu çıkararak kadına dokunmaya hatta kendine doğru çekmeye bile çalıştı.

Olan biteni ikilinin hemen arkasındaki bir motorsiklet sürücüsü kayda aldı. Yeşil ışığın yanmasıyla hızlıca uzaklaşana kamyonetin içindeki adama sinirlenen genç kadın adamı ileride yakaladı.

Sinirden gözü dönen genç kadın kamyonetin sağ taraftaki aynasını kırıp attı. Motorsikletli sürücü ise araca yanaşıp “bunu hak etmiştin” diyerek uzaklaştı.