Abone Ol

Tacizci üfürükçü hoca tutuklandı: Genç kızın kasık bölgesine...

SAMSUN'da üniversite öğrencisi kıza cinsel istismarda bulunduği iddia edilen ve 'Üfürükçü hoca' olarak tanınan Ahmet E. tutuklandı.

Tacizci üfürükçü hoca tutuklandı: Genç kızın kasık bölgesine...

SAMSUN'da üniversite öğrencisi kıza cinsel istismarda bulunduği iddia edilen ve 'Üfürükçü hoca' olarak tanınan Ahmet E. tutuklandı.

Olay, üç gün önce Samsun'un Canik İlçesi'ne bağlı Belediyeevleri Mahallesi'nde meydana geldi. Sürekli kötü rüya gören ve bu nedenle baş ağrısı çeken üniversite öğencisi 27 yaşındaki F.Ö., tavsiye üzerine yanına 25 yaşındaki kız kardeşi Ü.Ö.'yü de alıp 'Üfürükçü Hoca' olarak bilinen Ahmet E.'nin evine gitti.

Ahmet E. kızkardeşlere içecek ikramında bulundu. Daha sonra F.Ö. şikayetlerini anlattı. İddiaya göre hoca genç kıza evde çamurlu suda banyo yaptırdı. Okuduktan sonra F.Ö.'nün göğüs, sırt ve kasık bölgesine Aapça harfler yazıp iddiaya göre elle tacizde bulundu.

Kızkardeşiyle birlikte evden ayrılan F.Ö. bir gün sonra polise giderek, başından geçenleri anlatıp şikayetçi oldu.

Şikayetin ardından polis, Ahmet E.'yi dün gözaltına aldı. Polise ifede veren ve suçlamaları kabul etmeyen şüpheli, "Atletine yazı yazacaktım. Atleti olmadığı için vücuduna yazdım" dedi.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Ahmet E. tutuklandı.

dha